Водещи новини Туризъм

Хиляди танцуваха бачата под лунната светлина на плажа в Албена (+снимки)

Хиляди почитатели на латино музиката танцуваха бачата под лунната светлина на плажа във ваканционно селище „Албена“ снощи. Купонът е част от тридневния тематичен фестивал Latin Beach Boom, в рамките на който на сцената пред хотел Maritim Paradise Blue 5* ще се качат едни от най-големите звезди на културата от Южна Америка.

Фестивалната програма започна още предиобед с няколко DJ партита, вдигнали настроението до максимална степен. Върхова точка в нощта на бачатата бе концертът на световноизвестната банда Grupo Extra от Доминиканската република, която публиката посрещна с горещи аплаузи и изключително въодушевление.

Повече от час и половина феновете на страстните ритми от юга танцуваха и пяха едни от най-популярните песни на групата. Фестивалът продължава и днес, когато в 21.30 ч. ще пее кралят на салсата Oscar D`Leon от Венецуела, който стартира своето европейско турне от Албена, с което ще отбележи 50 години творческа кариера. След 23.00 часа проявата се мести в зала „Перуника“, където купонът продължава до сутринта.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.