Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 7 юли - Щастлив ден – няколко зодии печелят повишение на заплатата 

Овен

Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Телец

Бъдете готови за професионални трудности. Идеята, която Ви изглежда изключителна и блестяща, няма да срещне подкрепа у партньорите и колегите. Освен това, някои смелите решения и нововъведения може да Ви донесат репутация на „чудак”, на който не трябва да се вярва, когато става въпрос за действително сериозни неща. Денят е толкова лош за работа, колкото е добър за почивка и разнообразни развлечения. Ще имате много възможности да прекарате приятно времето си. Не се отказвайте от покана за театър, кино или концерт.

Близнаци

Денят ще Ви зарадва с новини, свързани с финанси. Може да разчитате на повишаване на заплатата, или на получаване на премии. На някои представители на знака ще бъде дадена възможност, за да получат допълнителна работа. Не е изключено и повишение в длъжност, но за целта трябва да прибегнете до хитрост. Работата ще бъде толкова много, че за общуване с близките, както и за почивка, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад полезни занимания, което много ще зарадва по-възрастните роднии, но ще огорчи приятелите.

Рак

Денят е свързан с разглеждане на приоритети в дългосрочен план. Ще започнете да се замисляте, дали сте направили правилния избор и дали сте организирали правилно живота си. Темата за размишление не е лоша, но бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се струва грешно, само влошавате ситуацията и се поставяте в още по-сложно положение. Не бързайте да действате. Днешното Ви настроение е породено не от реални обстоятелства, а под влияние на негативни тенденции. Не си заслужава да разрушавате създадените връзки заради моментно раздразнение.

Лъв

Не трябва в новите си взаимоотношения да се ориентирате на по предишните. Освен че Вашият сегашен човек не е (а и не може да бъде) точно копие на предишния, и Вие доста сте се променили. Новото трябва принципно да се гради по новому. Особено при вас. И особено в този ден…

Дева

Към решаването на всякакви финансови въпроси е желателно да подходите сериозно. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо положение, ако умеете икономично да боравите със своите наличности и другите ресурси. Възможно е по това време да Ви помогне старата проверена система за управление на ресурсите, която сте изработвали месеци, даже и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате вещи, които са били в употреба –стари, изпочупени и нуждаещи се от поправка или почистване.

Везни

Ако употребите всичката си енергия, за да ощастливите обкръжаващите , няма да Ви остане нищо, с което да ощастливите себе си, а това е грешка. Затова днес съберете сили за решаване на собствените си задачи и проблеми. Не се страхувайте, че околните Ви сочат като егоист. В края на крайщата няма нищо лошо в това, ако от време на време поставяте начело на списъка с приоритетите самите себе си. Поддържайте за себе си репутацията на човек с безупречни маниери, но не забравяйте и да се отнасяте към себе си с нужното уважение.

Скорпион

Вашите отношения са нужни най-напред на Вас и на Вашия любим човек, а след това на многобройните роднини и приятели. Затова днес се старайтте да ги устройвате в съответствие със своите знания и представи за този процес, без да следвате съветите на когото и да било.

Стрелец

Днес Вашият любим човек прекалено много ще Ви ревнува от Вашето минало, настояще и бъдеще. Постарайте се да му докажете цялата необоснованост на неговите страхове, тъй като иначе ще Ви стане горчиво от неговите подозрения, претенции и вечни въпроси. Спокойствието е по-скъпо.

Козирог

Доста трудно ще Ви бъде днес да поддържате нивото на общуване, прието в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, отколкото сте, защото това ще има обратен ефект.

Водолей

През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое действие, за да се убедите, че не нарушавате правилата. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умението, сериозно да подхождате към нещата и да ги изпълнявате така, както ги иска началството, а дже – обратното. Но днес ще се окажете на една вълна с началството , и ще може да изпълните всичко, което се изисква. Това е добро, зашото шефовете Ви имат идея, свързана с Вашето повишение.

Риби

През първата половина на денонощието може да сте лениви или мечтателни. Може да удължите утрешния сън с час – два, и нищо няма да загубите от това, че ще се наспите (ако, разбира се, може да си го позволите…). Надвечер ще Ви обхване желание за бурна дейност. Ако сте родени през февруари, ще бъдете много предприемчиви и ще използвате всички възможни пътища за постигане на новата цел, включително о най-остроумните и нетрадиционните. Ваши врагове може да станат бъбривостта, агресивността , раздразнителността и прекомерната самоувереност.

c