Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 5 юли - Необикновен ден – няколко зодии жънат успехи в работата

Овен

На работата може да се случи нещо необикновено – нещо, което може да Ви принуди да действате още по-упорито. Много жалко, че В този момент сте затрупани с куп други неща, а и мислите Ви са твърде далече от работата Ви. И къде ли бродят? Ако звездите могат да кажат по този повод няколко думи, то мислите Ви ще заемат по-скоро сърцето Ви, отколкото работата. Постарайте се да превключите и да покажете голяма продуктивност при изпълнение на поставените задачи.

Телец

Не икономисвайте силите си, за да се подготвите за следващите няколко дни. Ситуацията ще претърпи някои изменения и вероятно ще се досетите за онова, което Ви предстои. Само че за безпокойство няма причини – просто се убедете, че сте емоционално подготвени за решението на тези задачи. Въображението Ви рисува много по-страшни картини от тези, които някога биха могли да станат реалност, та защо не започнете да мислите по-позитивно?

Близнаци

Денят ще се подрежда интересно, и в границите на приемлвото – непредсказуемо. Това значи, че трябва да сте напълно доволни. Непременно ще се окажат възможности да се проявите. В интерес на истината ще се наложи да „поизбутате” някого от колегите или неотдавнащни делови партньори, а това, разбира се, няма да добави хармония в отношенията. Финансови затруднения са възможни за тези, които планират големи покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате отлично времетео си със своите близки, ако се откажете от обсъждане на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли днес биха Ви дали кой знае колко полезни съвети и мнения.

Рак

Денят е благоприятен за това, да си представите промените във Вашата работа. Ако си представите как виждате своето идеално работно място , запишете го и се опитайте да го реализирате като план. Прекалена активност днес не е нужна, защото има голяна вероятност тези действия да Ви отнемат много сили, а да не донесат конкретен резултат, ако предварително не планирате всичко до най-дребния детайл.

Лъв

В най-неочаквания момент внезапно избухване на гняв може да промени хода на разговора, който е започнал със спокоен и доброжелателен тон. Затова ако искате да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, за да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте подробно да обясните, какво всъщност сте имали предвид. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени твърде положително към Вас.

Дева

Препоръката на звездите е, днес да забравите за всички общопризнати и общоприети норми на приличие, а да се държите със своя любим човек така, както Вие намирате за нужно, а не както смята обкръжаващото Ви общество. В края на крайщата вашите отношения касаят Вас и само Вас.

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате прецизност и дисциплинираност. Дръжте под контрол своите емоции, защото в противен случай те прекалено силно ще влияят на важните решения ( делови , професионални). Денят е неблагоприятен за професионални и делови преговори. При решаването на финансови въпроси може да имате затруднения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на роднини, или да вземете под покровителство някого. Възможно е недоверие от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион

Пригответе се за това, че в близките няколко дни началството и хора от по-старото поколение ще бъдат много взискателни към Вас. Ще се наложи да отделите време , за да удовлетворите нуждите на своите роднини, а това няма да е съвсем лесно, така че започвайте да действате по-бързо. Направете необходимият списък и план за действие. А също позволете приятелите си за помощ, ако това е необходимо.

Стрелец

Днес звездите не Ви препоръчват, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се , чаша вино с хубава вечеря , съвсем не е проблем, но по възможност – не повече. На Вашия любим човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало състояние, а още по- малко – да Ви целува.

Козирог

Поспрете се за малко и си спомнете онези неща, които неотдавна сте казали. След това „превъртете” събитията малко напред и вижте, до какви последствия са довели те. Нетърпението Ви не носи полза на отношенията Ви – нужни са малко почивка и време, за да може напълно да разкрият своя потенциал. Стремежът за ускоряване на събитията няма да даде желания резултат. Опитайте да общувате повече, и ще се появи възможност, да започнете всичко от начало.

Водолей

Учете се от чуждите грешки, като при това се стремите да не допускате свои собствени. Този ден ще премине без неприятности и проблеми, ако бъдете сериозни, настойчиви, и наистина мъдри. Бъдете готови да прощавате на своите врагове, а също и на приятели, отказали Ви помощ във важен момент. Когато действате самостоятелно, ставате по-силни. За някои Водолеи този ден ще бъде свързан със зараждане на ново чувство – силно, противоречиво, мъчително, и едновременно с това – без отговор. Но пък влюбените представители на знака ще преживеят ден на относително спокойствие.

Риби

Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнат, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.

c