Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Румънският "Контра" стана шампион за 2022-ра на Открития брижд турнир в Албена

С награждаването на призьорите в Открития отборен турнир завърши програмата на юбилейното 40-о издание от Международния бридж фестивал "Албена".

Високата си класа отново демонстрираха румънските национали от отбор "Контра", в състав Флорин Филип, Мариус Йонита, Мариус Аджика и Флорин Сафта, който завоюва убедително шампионската титла, обявиха организаторите. Вицешампиони станаха варненските представители от отбор "Стройпродукт Крайчев" с капитан Явор Софрониев, които имаха в състава си звездите Румен Трендафилов и Пламен Христов, Живко Великов, Юри Перец и Димитър Пенев. На трето място се класираха държавните шампиони на България от отбор "Бридж+", в състав Ангел Ванчев, Захари Захариев, Иван Цончев и Влади Марашев.

Организаторите на Фестивала от спортен клуб "Дама купа" отправят гореща благодарност от името на всички участници и гости към мениджърския екип на ваканционно селище Албена за осигурените им прекрасни условия за игра, почивка и забавления и се приготвят за следващата проява - Международната бридж ваканция, която ще се проведе на територията на ваканционно селище "Приморско клуб" в края на август.

c