Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Участниците в „Голдън Добруджа къп“ помагат за лечението на Емо Ангелов от Добрич

Благотворителна кампания в полза на бившия юноша на футбола в Добрич Емо Ангелов се проведе в рамките на турнира  „Голдън Добруджа къп“, съобщи за Про Нюз Добрич един от организаторите Венцислав Желев. Самият той е бил треньор на Емо и вярва, че младежът, който пострада тежко при катастрофа, ще може да се възстанови и отново да проходи.

Вярвам, че Емо ще успее в тежката битка. Бил съм негов треньор и зная колко силна е волята му. Сигурен съм, че ще победи. Желаем му успех и ще помогнем с  каквото можем, каза Венци Желев.

Над 70 отбора идват за петото издание на турнира „Голдън Добруджа къп“ в Албена

На всички терени, на които се проведоха мачовете от „Голдън Добруджа къп“ бяха поставени дарителски  кутии. Отборите, които участваха в турнира, бяха запознати с каузата. Венцислав Желев сподели, че с общи усилия се надява да помогнат за възстановяването на Емо Ангелов.

DMS кампания в помощ на парализирания след катастрофа Емо Ангелов от Добрич

 От 29 юни до 2 юли се проведе петото издание на турнира „Голдън Добруджа къп“. В него участваха на над 70 отбора от 8 възрастови групи.

Всеки, който иска да помогне за лечението на Емо Ангелов, може да го направи чрез дарителската сметка в Общинска Банка клон град Добрич:

IBAN: BG15SOMB91301068377002

BIC: SOMBBGSF

Титуляр: Емо Николаев Ангелов

Можете да дарите 1 лв. чрез DMS на номер 17 777 с текст EMO.

PayPal: emo.angelov1919@abv.bg

c