Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 3 юли - Ден на чувствата: Любовта ще струва много за тези зодии

Овен

През този ден ще Ви бъде доста трудно да се оправите с чувствата си към своя любим човек или към онзи, който претендира за това почетно звание. Ако не знаете твърдо, какво име да поставите на процеса, ставащ в душата Ви, по-добре и не го назовавайте. Нека по-ясно да изкристализира.

Телец

Днес обръщайте внимание на тънкостите в поведението на своя любим човек. Те ще Ви разкажат много неща, и то – съвсем различни от това, което ще Ви се казва в прав текст. Затова днес може да стигнете до потресаващи изводи от поведението на Вашата половинка. Само не се увличайте.

Близнаци

През този ден свръхважни събития в семействата на Близнаците не се предвиждат. Вероятни са малки разногласия с децата, които при неумело поведение може да прераснат в голям и усложняващ се конфликт. Звездите Ви съветват, да не следвате своите емоции. Днес разумът ще Ви бъде най-добър помощник. Конфликти са вероятни с Овни и Телци.

Рак

През този ден на Вашия любим човек ще е трудно да разбере, къде свършва приятелството и започва любовта, което може доста сериозно да се отрази на отношенията Ви с него. Задачата Ви е, ясно да разграничите за него и за себе си тези понятия, за да може повече никога да не Ви смущава преходът от едното в другото.

Лъв

Препоръката на звездите за днес е, да бъдете оптимисти, макар и за кратко. Това ще Ви помогне за решаване на някои проблеми в личния живот, а и ще окажат благоприятно въздействие на настроението на Вашия любим човек. В крайна сметка, и да си сложите розовите очила за малко, това няма да пречи на никого.

Дева

През този ден няма да Ви е лесно да оценявате резултатите от своите или чуждите постъпки. Възможно е да се наложи да се ръководите от ръководство с неясни и (или) разводнени инструкции, правила и критерии, не позволяващи да се получи яснота по дадения въпрос. Не трябва да се занимавате с работа, която изисква точност. Бъдете внимателни в отношенията с рачните и делови партньори, защото ако по начало не са добри, и не са съвсем искрени, днес могат направо да Ви излъжат, или изкусно да Ви държат в неведение.

Везни

През този ден ще Ви се стори, че темпът на живота Ви толкова се е ускорил, че скоро 24 часа няма да Ви стигат, за да свършите всичко, което трябва. Това от своя страна значи, че ще имате много по-малко възможности да отделяте време, внимание и сили за своя любим човек, което ,всъщност, не е много добро. Може би си заслужава , да се опитате да пожертвате нещо в името на любовта?..

Скорпион

Никой не обича да страда, но понякога всички страдат. И даже може да се окаже полезно. Например, ако знаете, че трябва да пострадате за своето изкуство, краиера, отношения, и се окаже, че въпреки всичко заслужавате да го направите, отношенията наистина означават много за Вас. Знаенето на този факт може да усили Вашата целеустременост и видимо да увеличи вероятността, да получите желаното.

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на Вашия личен живот. Възможно е, промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение!

Козирог

Не трябва толкова да се вълнувате за Вашия любим човек, и да рисувате във въображението си страшни картини за неговото настояще и бъдеще. Наистина, през този ден ще бъде доста сложно да следвате дадените съвети, но за да съграните и своите нерви, и тези, на Вашия любим човек, е просто нужно.

Водолей

На Вашия любим човек ще се прииска днес да получи от Вас невъзможното, като за целта ще се опита да положи всички мислими и немислими усилия. Най-забавното ще е, че той няма да разбира, че трябва да направите именно невъзможното, та ще се наложи много дълго да му обяснявате.

Риби

Да се промени миналото е невъзможно, та затова трябва да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте направили (или не сте направили), ще се размие във времето, а това означава, че е дошло време да гледате напред и да оставите всички лоши спомени зад гърба си. Докато изчаквате да утихнат всички отрицателни емоции, Вашето търпение ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат , ще Ви отвлекат от неподходящите мисли по най-добър начин. Срещайте се с приятели и непрекъснато си напомняйте, че Ви очаква прекрасно бъдеще.

c