Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 1 юли - Нов месец – нов късмет за зодиите

Овен

Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на внимание от Ваша страна. Той постоянно ще се нуждае от Вашата подкрепа, грижа и опека и даже не толкова приятелска, колкото родителска и покровителствена. Постарайте се да му я осигурите в най- добър вид. Очаква Ви някаква изненада.

Телец

Телец Не трябва да мислите за следващия ден – нито с надежда, нито с ужас. Все едно , нищо няма да измислите: логическа връзка между Вашето „днес” и Вашето „утре” просто няма да може да намерите, колкото и да се стараете. И с Вашата половинка е безполезно да говорите за това

Близнаци

Не е изключено днес по пътя за работа да Ви очаква огромна дупка, и Вие да закъснеете. Планетите препоръчват да измените в живота си нещо кардинално, като от нещо се откажете, а нещо приемете. Краят на деня прекарайте в уютна и спокойна атмосфера. „Изключете” мислите си и се отпуснете. Може да вземете и ароматична вана. Ще се активира фантазията Ви, ще откриете че притежавате нетрадиционни способности и може да възникнат непредсказуеми усещания. През днешния ден също е възможна разправия с някой от Вашите приятели, поради безотговорно отношение към случайно попаднала в него информация.

Рак

Днес предстои да се справите със сложна задача, която ще бъде поставена от Вашия любим човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребите максимално старание и усилия. В противен случай и при най-малкия неуспех ще бъдете обвинени, че не сте искали това да стане, и индиректно ще се правят изводи за отношението Ви към въпросния човек.

Лъв

През този ден Вашият любим човек ще се издигне в очите Ви, независимо дали ще направи нещо за тази цел, или не. Просто така ще се подредят картите на гадателската маса на съдбата. Постарайте се да направите всичко възможно, за да извлечете максимална изгода от създалата се ситуация.

Дева

Днес на Вашия любим човек няма да е лесно да разбере, защо у околните се оформя точно такова отношение към него. А Вие, като човек страничен и заинтересуван, ще трябва да успеете да му обясните всичко, и то максимално достъпно, коректно и не много обидно.

Везни

По-внимателно с обещанията ! Днес сте склонни да поемате задължения , изпълнението на които ще бъде доста сложно. Въобще не би било зле да внимавате с думите, които казвате: често си позволявате необмислени изказвания, които раняват обкръжаващите и могат да имат неприятни последствия за всички. Пред Вас се откриват практически неограничени възможности за самоусъвършенстване и покоряване на нови върхове. Вслушайте се в съветите на роднините: техните препоръки ще Ви помогнат да избегнете много грешки, а и да запазите доброто си самочувствие и прекрасното настроение.

Скорпион

Не особено многообещаващ е този ден, нито пък много перспективен и плодотворен, но пък ще бъде приятен. Няма нужда да се затрупвате в работа, а спокойно можете да се наслаждавате на ставащите събития, като заедно с това изпълнявате някакви отдавнашни свои желания и мечти. Ще се открият у Вас нови таланти, но не бързайте веднага да им намерите приложение: не е нужно нищо да разменяте на дребно! Доволни сте от себе си и своя живот, а заобикалящите забелязват това. Само че реакцията им не е еднозначна: едни се радват, а други определено завиждат. В крайна сметка поне ще си изясните нещата….

Стрелец

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог

През този ден ще можете доста да се потрудите , ако предпочетете пред сътрудничеството , самостоятелната работа. Хората, обещаващи помощ, на практика само ще Ви усложнят живота, а намесата им ще се окаже несвоевременна и даже вредна. Финансовата картина е благоприятна. Макар и паричните постъпления да са скромни, Вие мъдро ще се разпореждате с получените средства. На много самотни Козирози днес ще провърви в любовта. Това е денят, в който всяка среща може да се окаже съдбоносна.Симпатията ще се заражда моментално и бързо ще прераства в сериозни чувства.

Водолей

Днес за пореден път ще се убедите, че даже и от най-безизходната ситуация винаги има изход, като съвсем не е задължително той да е най-неприятен. Много е важно да го намерите, а и да съумеете правилно да го използвате! Успехът във Вашия личен живот днес ще зависи само от Вас.

Риби

Благоприятен ден за търсене на съюзници и помощници, за водене на преговори и за подписване на договори за сътрудничество. Много сте предвидливи и затова правите разумни и реални планове, които няма да е трудно да реализирате в живота. Много хубав ден за преговори с влиятелни хора, потенциални инвеститори и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте успели да се затъжите. Ще Ви зарадва съобщение, получено от друго населено място. Възможно е кратко но приятно пътуване.

c