Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Депутатът от Демократична България Стоян Михалев ще има приемна в Добрич

Народният представител в 47-ото Народно събрание от Демократична България - Обединение Стоян Михалев ще има приемен ден в Добрич на 4 юли, понеделник. Той е заместник-председател на постоянната парламентарна Комисия по културата и медиите и член на Комисията по външна политика. В тази връзка организаторите от Демократична България - Добрич канят граждани и дейци, които работят и имат интерес в областта на културата и медиите да участват в дискусия по актуалните проблеми, свързани с тези сфери, както и с националната и външна политика на страната.

Тя ще се проведе на 4 юли, /понеделник/ от 17.30 часа в кафене "Стария Добрич". За контакт: Милена Керанова, тел: 0898662306

Стоян Михалев е завършил е Френската гимназия с испанска паралелка. От 2004 г. до 2008 г. следва специалност „Политически науки“ – модул „Международни отношения“ в Нов Български Университет. През 2008г печели стипендия по програма Еразмус и специализира един семестър в „Universitat Autònoma de Barcelona“, Испания. От 1993 г. до 1996 г. е музикален репортер в Българското национално радио, програма „Хоризонт“. Притежава собствено студио за аудио и визуална продукция, където участва в създаването на множество музикални видеоклипове, тв реклами и музика за театрални спектакли. Участва в създаването на музикалния телевизионен канал „ММ“ през 1997 г. и от тогава до 2001 г. е един от топ-водещите на канала. През 2004 г. става съучредител на ДСБ. През същата година създава официалния химн на ДСБ – „Моят ден“. В момента е член на Националното ръководство на ДСБ.  

c