Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Вече цяла година безплатна йога за младежите на Добрич

Клубът ни по йога към Общински младежки център “Захари Стоянов” в Добрич наскоро навърши една година от своето основаване. Имам удоволствието да работя с младежи между 15 и  29 години и да съм част от тяхното общуване и израстване, сподели ръководителят на клуба Мариета Канаврова.

Занятията са 2 пъти седмично, като не са необходими никакъв предварителен опит или умения по йога. Идеята е заедно да поставим основите и постепенно да ги надграждаме, каза Канаврова. Тъй като постоянно има нови попълнения, практиките са изцяло съобразени с нивото и потребностите на всеки един участник.

Графикът е гъвкав и до колкото е възможно се съобразява с желанията на участниците. Също и мястото на провеждане - през зимния период практиките са в зала, но през лятото често са на открито.

Заниманията в групата са напълно безплатни за участниците тъй като Клуб „Йога" се реализира по проект BGLD-1.003-0001 „Младежки център Добрич – Вашето днес“ на Община град Добрич, програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансиран от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021г.

Вратите на Клуба по йога за младежи са широко отворени за още желаещи. Постоянно се приемат нови записвания. Всеки, който проявява желание може, да се свърже с ръководителя Мариета Канаврова на тел. 0888256202.

c