Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Полина Василева от Добрич е най-харесваната абитуриентка на 2022 година

Вече са известни първите финалистки от конкурса ,,Най-красивата абитуриентка" на България, организиран от Dir.bg. От всички 1250 участнички потребителите са харесали най-много Полина Василева от Добрич. Красивата възпитаничка на училището по изкуствата ФСГ "Васил Левски" в Добрич бе на бала си с тоалет на дизайнерката Райна Ганчева, която го е изработила.

Абитуриентката от Финансово стопанската гимназия „Васил Левски“ в Добрич прикова погледите на всички тази вечер с приказно красивия си тоалет и разби клишетата за абитуриентска рокля.

Полина завършва в 12 „г“ клас, паралелка „Икономика и мениджмънт“. На бала си тя бе придружена от семейството си, всички  с блузи с шевици. Те споделиха, че тоалетът на Полина е бил поръчан в Трявна, като шевиците са ръчно изработени.

Организаторите на конкурса обявиха, че вече са известни първите финалистки в надпреварата за "Най-красивата абитуриентка" на България организирана от Dir.bg, в която се включиха рекордните 1250 момичета от цялата страна. 10-те финалистки с най-много лайкове от потребителите са: Полина Василева, Маргарита Клинкова, Мирела Колева, Ива Станкова, Никол Чавдарова, Елена Цветкова, Емине Узунова, Мирела Василева Маринова, Радина Христова, Ивета Кателиева.

Абитуриентка от Добрич прикова погледите с красива народна носия на бала

Най-много гласове – 2400, спечели снимка на Полина, направена от фоторепортер на Про Нюз Добрич.

Редакторският екип на Dir.bg ще избере още 10 абитуриентки, които ще продължават в надпреварата. Звездното жури на конкурса ще определи окончателно победителката. То е в състав от Натали Трифонова, Радина Кърджилова, Филип Буков и миналогодишната победителка Цветелина Джонова.

Срокът за участие приключи на 23 юни, точно в 14:00 часа. Тогава беше сложен и край на потребителския вот. След техническо преброяване на гласовете на общо 3562 снимки, потребителите на конкурса "Най-красива абитуриентка" казаха тежката си дума. Тази години битката за първите 10 финалистки беше оспорвана, като читателите на Dir.bg гласуваха до последно. Най-много гласове – 2400, спечели снимка на Полина.

Dir.bg отново е подготвил страхотни награди, както за победителката, така и за 20 финалистки в конкурса.

c