Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Laktera Cactuslim съчетава пробиотична формула и органичен екстракт от кактус

Пробиотичната формула в Laktera Cactuslim съдържа осем оригинални щама от воден произход - Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus Lactis и Streptococcus thermophiles.

Тези щамове са изолирани от чиста българска изворна вода. Именно тези щамове поддържат клетъчния и хормоналния имунитет и като цяло влияят благотворно върху здравето на червата и на целия човешки организъм.

В една лъжичка от продукта се събират полезните бактерии и вещества на десетки кофички кисело мляко, произведено по някогашните стандарти за кисело мляко с Lactobacillus bulgaricus.

Органичният екстракт от кактус дренира тъканите, елиминира излишната вода и намалява отоците и тежестта в краката. Кактусът е с медицински доказани ползи за метаболитно здраве и поддържане на нормалното телесно тегло.

Laktera Cactuslim съдейства за изграждането на красив елегантен силует и здрав организъм.

Уникален метод за изолиране на нови пробиотични микроорганизми от природата е създаден в българската компания „Дафлорн“, ориентирана в производството на пробиотици. За първи път в света през 2011г. българските специалисти изолират пробиотична асоциация от млечнокисели микроорганизми от изворна вода от дивата природа на България – извор в Стара планина. В този случай можем да говорим за научно откритие – заяви пред Про Нюз Добрич д-р Даниела Петрова, съсобственик и управител на “Дафлорн” ООД. Д-р Петрова е родена в Добрич. Тя е колега и съратник в научното поприще, работата и живота на проф. д-р Никола Александров, генерал майор о.р., бивш ръководител на Военно-медицинска академия – лекар и учен с международно признание и опит в областта на пробиотиците. Преимуществата на пробиотиците „Лактера“ са много. “Дафлорн“ е единствената компания в Източна Европа, която има действащи американски и европейски патенти в областта на пробиотиците. Тя произвежда  последна, най-модерна генерация пробиотици.  

c