Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Областният управител на Добрич с празничен поздрав към служителите в държавна администрация

С поздрав към работещите в държавната администрация, по повод днешния Международен ден на държавната администрация, се обърна Галин Господинов - областен управител на Добрич.

Пожелавайки здраве, Г. Господинов припомня, че всеки един служител трябва да спазва девиза „С лице към хората“, за да се печели доверието на обществото в институциите

С резолюция на Общото събрание на ООН днешният ден – 23 юни, е обявен за Международен ден на държавната администрация. За първи път професионалният празник на заетите в страната ни е отбелязан през 2006 г., на основание на Решение № 48 на Министерски съвет от февруари същата година.

По повод професионалния празник на държавната администрация областният управител изпрати поздравителен адрес до териториалните структури в областта. В обръщението си Галин Господинов изразява искрена благодарност и уважение към всеки един служител за отговорното отношение и изпълнение на задачите, стоящи пред публичния сектор. „Нека не забравяме, че ние сме призвани да бъдем в услуга на хората и Вашата компетентност, лоялност и отговорност са залог за успеха на държавното управление във всяка сфера. Убеден съм, че бъдещето на страната ни минава през професионална и отговорна държавна администрация, която се ръководи единствено и само от интересите на обществото“ се казва още в поздравителния адрес.

          Галин Господинов пожелава най-сърдечно здраве, търпение и всеотдайно изпълнение на служебните задължения, повече лични и професионални успехи на всеки един служител и допълва: „Както повелява девизът ни – „С лице към хората“, да бъдем винаги усмихнати, компетентни и добронамерени, за да печелим доверието на обществото и съхраняваме авторитета на българските институции!“.

c