Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Над 200 играчи от три континента пристигат за XL Международен бридж фестивал "Албена"

Международният бридж фестивал "Албена", който тази година чества своето юбилейно четиридесето издание, ще бъде открит на 24 юни от 15,30 часа в конферентните зали на петзвездния хотелски комплекс "Фламинго Гранд" във ваканционното селище.

За юбилейното издание на Фестивала пристигат над 200 участника от 3 континента между които ще бъдат и най силните представители на бриджа в България и Румъния, съобщи Стефан Георгиев - основен организатор и президент на СК "Дама купа".

Ето и програмата:

  • 24 юни /петък/ - открит двойков турнир
  • 25 и 26 юни /събота и неделя/ - открит турнир за смесени двойки
  • 27 юни /понеделник/ - блиц отборен турнир
  • 28 - 30 юни /вторник,сряда и четвъртък/ - главен двойков турнир
  • 1 - 3 юли /петък,събота и неделя/ -главен отборен турнир,който ще се излъчва на живо по Интернет

Всички турнири, без главния отборен, започват от 15,30 часа, а последният стартира от 14.00 часа в първите два дни, и от 10.00 часа - през последния ден.

Днес в Албена пристигат и първите гости от националния отбор на Кувейт, а в петък и гостите от САЩ, Ливан, Полша и Австрия, както разбира се и много български и румънски състезатели.
Както винаги домакините от ваканционно селище Албена са се постарали да осигурят перфектни условия за игра,настаняване,почивка и развлечения, а организаторите от спортен клуб "Дама купа"-състезателно обслужване на турнирите на най високо международно ниво.

c