Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

След 2 месеца в кома д-р Хасан Ефраимов от Добрич спечели битката с COVID-19

„Бях оттатък, но ме върнаха. Оцелях! Или, поне 50 кг от мен”. Това написа в профила си във Фейсбук известният добрички акушер-гинеколог д-р Хасан Ефраимов. Лекарят бе с COVID-19 и продължително време се лекува в болница.

Той споделя, че на 56 години Всевишният е решил да проходи отново. Сега прави първи стъпки в нов живот. „Това бе негов избор, не мой. Аз съм просто изпълнител”, пише д-р Ефраимов.

Споделя, че два месеца е бил в кома. И че е забравил за всичкото зло, стаено в миналото. „Напъвам се, но не мога да се сетя за нищо лошо. Лентата е празна на това място. И за злите хора не мога да се сетя. Забравил съм ги”, пише медикът.

И допълва: „И ако питате защо е решил това за мен, ще ви отговоря - защото умрелите вече веднъж знаят причината, поради която са на този свят. Пожелавам ви да я разберете и вие, но не по моя начин”.

Акушер-гинекологът, писател и общински съветник от Добрич обяви през октомври миналата година, че е готов да прекрати приема на пациенти, тъй като няма зелен сертификат. Единствено пред Про Нюз Добрич медикът сподели причините, за да вземе това решение, свързано и със здравословен проблем.

Защо д-р Ефраимов от Добрич предпочита да спре да работи, но да не се ваксинира

c