Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Отново търсят шофьор на паяка в Добрич

Свободно работно място за длъжността „Шофьор, кранист“ в звено „Контрол Синя зона” обяви Община Добрич. Избраният ще отговаря за правилната експлоатация на паяка и за  репатриране на моторни превозни средства на територията на Добрич.

Кандидатите трябва да са поне със средно образование, да имат свидетелство за правоуправление на МПС, категория “С“, и такова за завършен курс за управление на автокран. Изисква се една година професионален опит.

Срокът за подаване на документите е 15 юли. Конкурсът ще се проведе в два етапа - подбор по документи и събеседване с допуснатите. С избрания кандидат ще бъде сключен безсрочен трудов договор на 8-часов работен ден със срок на изпитване 6 месеца, уговорен в полза на работодателя.

Свободното работно място за длъжността „Шофьор, кранист“ в звено „Контрол Синя зона” се обявява от Общината за шести път в рамките на няколко месеца. Първите четири пъти нямаше нито един кандидат, а при петото му обявяване се яви един, с когото комисията по избора предложи на директора на Общинско предприятие „Паркинги и пазари” да сключи трудов договор. 

c