Сряда, 17 април 2024

17.04.2024

Последвайте ни

Ден за промени – как ще се подредят нещата при зодиите?

Овен

Kак ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак… И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Телец

Днес ще Ви бъде неприятно да разговарята на някаква тема, но Вашия любим човек непрекъснато ще я повдига. Единственият изход от ситуацията е, да го помолите да не говори за това , макар поне едно денонощие. Той трябва да Ви разбере и да се замисли за Вашето състояние. Ако не го направи, ще бъде тъжно.

Близнаци

Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя , да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите старата рутина назад. Всичко ще се нареди без Вашето участие. Вие трябва само да се наслаждавате.

Рак

Днес няма да взимате близко до сърцето си малките трудности, и затова може да прекарате деня много приятно. Дори и недоброжелателите едва ли ще могат да развалят настроението Ви, но близките Ви хора ще успеят да го направят. Проблеми ще възникват по време на общата работа, съвместните планове и сътрудничество във всякаква форма. Има още един препъни-камък – това са парите, с които Вие се разпореждате съвсем не така, както биха искали членовете на семейството. В резултат на това доста често ще чувате упреци в разточителност, липса на далновидност, и даже в егоизъм.

Лъв

Ще постъпите доста мъдро, ако значителна част от този ден посветите на размисли за миналото и анализ на своите грешки. Денят е хубав и по още една причина: позволява да си направите безгрешни изводи, да се разделите с илюзиите и розовите очила, и заедно да се оправите с плановете си за бъдещето. Отношенията с обкръжаващите се променят: Вие по нов начин ще трябва да поставите акцентите, а ролята Ви става все по-значима. Денят е подходящ за запознанства и начало на романи: Купидон и стрелите му се намират на Ваше разположение. За срещи избирайте места с хубава музика.

Дева

През този ден , редом със своята половинка, ще почувствате себе си в пълна безопасност – нещо като в крепост или като в танк. Вие няма и да можете да обясните защо: сякаш всичко си е както преди и нищо не се е изменило. Само че чувството ще бъде безспорно и неопровержимо. Звездите препоръчват, да се наслаждавате на момента.

Везни

Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.

Скорпион

Самият факт, че току-що сте позволи на някого да Ви поздрави публично, е вече голяма крачка за Вас. Наистина, имате пълното основание да се поглезите с една вечеря в ресторант , или да направите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това поощрение по много уважителна причина. Напред! Не се отказвайте!

Стрелец

Компанията, която сте събрали около себе си, може извънредно много да покаже , какви всъщност се явявате. Вгледайте се по-внимателно за какво говори Вашият избор на приятели. Оценете колко енергия използвате за неща, които Ви се струват важни и необходими. Помислете, как бихте могли да усъвършенствате своята собствена роля в този свят. Например, можете да се заемете с благотворителност или да се запишете в доброволческите служби. Дори и да не виждате резултат от своята щедрост, всъщност може много да измените, а това е изключително важно.

Козирог

Запасете се с търпение, защото това не е денят, когато можете да постигнете своето с настойчивост и замах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с чуждите слабости. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо преодоляване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите енергията си напразно. Възможни са разногласия с любимия човек, но конфликтите ще успявате да избегнете. Убедително ще доказвате своята правота, избягвайки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще расте.

Водолей

Подходящ ден, за да се избавите от боклуците. Заслужава си да направите почистване не само на стените и шкафовете, но и ъгълчетата на собствената си душа. Не е изключено и върху нея да лежи някакъв товар, който отдавна е трябвало да свалите .

Риби

Най-добре е днешния ден да прекарате в компанията на добри приятели. След време ще Ви е приятно да си спомняте за това. Още повече че поведението на Вашия любим човек днес няма да бъде толкова логично , колкото би Ви се искало и едва ли ще се впише в представата Ви за това, как трябва да се държи идеалния представител на противоположния пол. Отдайте се на емоцията и всичко ще бъде наред.

c