Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Юлияна Антонова-Мурата представи книгите си пред публиката в Шабла

Уют, нежност, топлота, красота, вътрешна равносметка и вглъбеност бяха чувствата, с които остави публиката в Шабла Юлияна Антонова – Мурата, авторка на третата книга за Япония „Сан сан, Япония“.

Представянето й в Зеления образователен център в Шабла е една от поредицата срещи, които Юлияна Антонова провежда из градове на родната България, водена от загрижеността за нашето общество и изчезващата доброта в него.

„Всички ние останахме трогнати и развълнувани от мисията й да сподели с колкото се може повече българи истории за красиви взаимоотношения и отговорно поведение в социума, с което да ни накара да се замислим, колко е важно да знаем, че ако общуваме с уважение помежду си, ще живеем в хармония и благоденствие.

Благодарим за радостта, която ни дари и която, вярваме, още дълго ще ни окрилява и мотивира за добри дела“, споделят от Зеления образователен  център.

Днес, 13 юни, от 13,30 часа Юлияна Антонова – Мурата ще представи книгата си в библиотеката в Балчик, а от 18 часа – в Дом-паметник „Йордан Йовков“ в Добрич. Тя ще представи своите книги „Моши моши, Япония”, превърнала се в бестселър с над 22 000 продадени копия, „Уки уки, Япония” и „Сан сан, Япония”.

Юлияна Антонова-Мурата е пълномощен министър с три мандата в Българското посолство в Токио. Тя продължава да живее със своя японски съпруг в страната на изгряващото слънце. Срещите си, които нарича уроци по добри взаимоотношения, описва интересно в кратки разкази в своите книги.

c