Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Контейнери за битови отпадъци закупува Община Тервел

Обществена поръчка за доставка на контейнери за битови отпадъци обяви Община Тервел. Тя е на прогнозна стойност 50 400 лева с включен ДДС. Начинът на възлагане на поръчката е събиране на оферти с обява.

От избрания изпълнител се изисква да достави 70 контейнера тип „Бобър“ или еквиваленти. Те трябва да са изработени от горещо поцинкована стоманена профилирана ламарина с дебелина: тяло – 2 мм, капак – 2 мм, рамена и буфери – 3 мм, конзоли за захващане на ходовите колела – с дебелина 4 мм. Необходимо е да имат 4 опорни колела, не се изисква спирачна система. Капакът трябва да се отваря ръчно с възможност да бъде фиксиран в полуотворено положение. Отварянето на капака и движението трябва да се осъществява посредством спираловидни пружини.

Контейнерите трябва да бъдат доставени до базата на възложителя в срок не по-дълъг от 60 работни дни след датата, на която изпълнителят получи авансово плащане. Гаранционният срок за контейнерите трябва да бъде не по-кратък от 24 календарни месеца, а за кофите – 12 месеца.

Крайният срок за подаване на офертите е 13 юни. Те ще бъдат отворени на 14 юни в 15 часа.

Снимката е илюстративна

c