Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Игра с награди: Безплатен билет за двама за комедията „Извънредно положение“

Три приятелки в живота и на сцената представят комедиен стендъп спектакъл по истински истории. Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова и сценаристът Светослав Томов завладяват публиката с оригинален авторски сценарий, в който описват изключително цветно преживяванията си от времето на карантината. Резултатът е стендъп комедията „Извънредно положение“.

Трите актриси разказват истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци - уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот. Със сигурност зрителите ще се разпознаят в тези истории и ще разберат, че не са били сами в подобна сложна ситуация.

Спектакълът ще бъде представен на 11 юни от 20.00 часа в Летен театър – Добрич. Билетите са в продажба на касата на Младежкия център.

Един от читателите на Про Нюз Добрич ще спечели безплатен билет за двама за представлението,  ако участва в поредната игра с награди и отговори правилно на поставения въпрос.

Въпрос: В кое радио се изявява като водещ Богдана Трифонова – една от актьорското трио в спектакъла "Извънредно положение“?

Отговорите изпращайте като коментари към публикацията в сайта /визуализират се след одобряване от администратор/ или фейсбук.

Жури, съставено от членове на екипа на Про Нюз Добрич, ще изтегли името на печелившия, което ще бъде публикувано в сайта, а безплатният билет ще очаква късметлията на касата на Младежки център в Добрич.

c