Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Утре отваря врати изнесена приемна за клиенти на Енерго-Про в община Каварна

До 9 юни 2022 г. екипи от специалисти „Обслужване на клиенти“ на ЕНЕРГО-ПРО ще консултират клиенти в населените места Балчик, Дряново, Нови пазар, Каварна, Трявна и Севлиево, обявиха от пресцентъра на компанията.

Кампанията се организира регулярно с цел да се предложи на потребителите в малки населени места на територията на Североизточна България улеснен достъп до различни услуги, свързани с дейността на компанията. Особено полезни са изнесените приемни за по-възрастните хора, които по-трудно могат да пътуват до областните градове, където са Центровете за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО.

Най-често темите, по които клиентите търсят специалистите на компанията в изнесените офиси, са смяна на титуляр на партида, актуализация на клиентски данни за по-добра комуникация с компанията, проверка и разяснение на сметки за електроенергия, заявяване на различни услуги, стартиране на процедура по присъединяване към мрежата и други. Посетителите получават съдействие от специалистите в изнесените приемни при заявяването на всички услуги на ЕНЕРГО-ПРО, които не изискват плащане в брой.

За да му бъде предоставен достъп до информацията по конкретното питане, е необходимо клиентът да представи документ за самоличност и документ, удостоверяващ собствеността върху имота, за който се отнася съответната услуга.

График на изнесените офиси на ЕНЕРГО-ПРО до края на седмица ↓

8.6.2022КаварнаЗалата на Общинска администрация, етаж 110:00 - 16:00гр. Каварна, ул. Добротица № 26
8.6.2022ТрявнаКлуб за хора с увреждания (Клуб Явор)10:00 - 16:00гр. Трявна, ул. Асеневци №1
9.6.2022СевлиевоОбщина Севлиево - Централно фоайе10:00 - 16:00гр. Севлиево, пл. Свобода  №1
таблица - Енерго-Про
c