Водещи новини - дясно Здраве

Пробиотикът Laktera Omega+ е съчетание на тракийската и средиземноморска диети

Laktera Omega+ са капсули, които съдържат органичен екстракт от маслиново масло и патентования в САЩ щам на Lactobacillus bulgaricus от воден произход.

Органичният екстракт от маслиново масло е стандартизиран по количество активни вещества, които намаляват холестерола. Това е много важно, тъй като тези естествени вещества на маслиновото масло поддържат здравето на сърдечната и мозъчно-съдовата система.  

Laktera Omega+ има две признати здравни претенции в Европейския съюз и Европейската агенция за безопасност на храните за екстракт от маслиново масло, което подобрява холестерола и за подобряване смилането на лактозата.

Екстрактът в продукта е толкова точно прецизиран, че две капсули сутрин на гладно са достатъчни за здравето на сърцето и кръвоносните ни съдове.

Laktera Omega+ е прекрасно съчетание на тракийската кисело-млечна и средиземноморска зехтинова диети, които поддържат нормалните функции на сърдечно-съдовата система и на целия организъм.

Една опаковка от Laktera Omega+ е достатъчна за един месец.

Уникален метод за изолиране на нови пробиотични микроорганизми от природата е създаден в българската компания „Дафлорн“, ориентирана в производството на пробиотици. За първи път в света през 2011г. българските специалисти изолират пробиотична асоциация от млечнокисели микроорганизми от изворна вода от дивата природа на България – извор в Стара планина. В този случай можем да говорим за научно откритие – заяви пред Про Нюз Добрич д-р Даниела Петрова, съсобственик и управител на “Дафлорн” ООД. Д-р Петрова е родена в Добрич. Тя е колега и съратник в научното поприще, работата и живота на проф. д-р Никола Александров, генерал майор о.р., бивш ръководител на Военно-медицинска академия – лекар и учен с международно признание и опит в областта на пробиотиците. Преимуществата на пробиотиците „Лактера“ са много. “Дафлорн“ е единствената компания в Източна Европа, която има действащи американски и европейски патенти в областта на пробиотиците. Тя произвежда  последна, най-модерна генерация пробиотици.  

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.