Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Избират изпълнител за превоз на хора с увреждания в Добрич

Обществена поръчка за превоз на хора с увреждания със специално пригоден за целта автобус обяви Община Добрич. Тя е на прогнозна стойност 55 000 лева с включен ДДС, начинът на възлагане е публично състезание.

Дейностите включват приемане на подадените заявки по телефона на граждани, които желаят да се възползват от услугата, на предварително посочен от фирмата номер. Избраният изпълнител ще изпраща автобус до адрес на потребителя, ще го извози до посочен от него адрес и ще го върне в посочен от него часови интервал обратно. Клиентът ще заплаща цена за услугата, равностойна на цената на билета в градския транспорт. Превозвачът е длъжен да издаде билет на потребителя на услугата. Останалите средства (разликата в цената) се изплащат от Общината в зависимост от пробега на автобуса.

Фирмата трябва да разполага със специално оборудван пътнически автомобил за извършване на превоз на трудноподвижни лица. Превозното средство е необходимо да има 2  места за инвалидни колички и 6 индивидуални фиксирани седалки, специализирани лайсни на пода за фиксиране на количките, клампи за закрепването им и други.

Крайният срок за подаване на офертите е 21 юни.

Снимката е илюстративна

c