Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Албена стартира програма Luxury Ultra All Inclusive с новия 5-звездния хотел "Амелия"

Проектът е разработен съвместно с френското дизайнерско студио Borella и е посветен на Амелия Ърхарт, първата жена, прелетяла над Атлантическия океан, съобщава Vagabond - първото и единствено висококачествено английско месечно списание в България.  

Албена Ризорт обогати палитрата си от 5-звездни хотели с нов тематичен хотел Амелия, част от групата Deluxe & Lifestyle. Шикозното бижу, което е в близост до плажа на българското Черноморие, впечатлява с неустоимата си атмосфера на елегантен и чист уют, съчетана с лукса на ексклузивна и луксозна Ultra All Inclusive програма. Талантливите дизайнери на офис Borella са се доверили на пословичното френско усещане за детайла. Те са взели предвид и са довели духа до най-високо ниво. Идеите им са вдъхновени от живота и постиженията на Амелия Ърхарт, първата жена пилот, прелетяла над Атлантическия океан и станала съименничката на хотела. Части от нейната биография са умело вплетени в интериора, създавайки усещането за полет в небето над безкраен океан.

За гостите, които ценят ексклузивните удобства, екипът е разработил бутикова серия от Executive VIP стаи с изглед към необятната морска шир. Екзекютив гостите имат изключителен достъп до десетия етаж, където те и техните близки могат да се насладят на открит минерален басейн, бар с изкусителни напитки и незабравима панорама. Стаите и апартаментите Deluxe са в хармония с първокласното ниво на хотела.

На 10 юни в Албена отваря „Амелия“ – новият 5-звезден хотел с басейн на покрива

С откриването на хотела, ваканционното селище стартира чисто нова програма Luxury Ultra All Inclusive, запазена само за гости на хотел Амелия. Това е най-добрият начин да усетите вкуса и атмосферата на тази красива част от българското Черноморие, посочва Vagabond. Благодарение на индивидуалния подход всеки гост получава 5-звездно обслужване според предпочитанията си. Управлението е на разположение 24/7, за да отговори на всичките им изисквания. Изживяването включва ексклузивна плажна зона, спортна анимационна програма и уникален пакет Spot Around, който предлага повече от 50 дейности, включително безплатно ползване на тенис кортове в комплекса.

Гостите, които искат да се потопят в пълната сила на изворната минерална вода, добивана в Албена, могат да го направят в Senses Spa Zone на петзвездния хотел Maritim Paradise Blue, който е свързан с Амелия чрез удобен топъл проход. Според изследвания минералната вода в СПА комплекса е изключително богата на силиций, селен, желязо, магнезий, калций и хидрогенкарбонат; лечебните му свойства са известни още от римско време. За децата пакетът Luxury All Inclusive предлага анимационна програма с разнообразни дейности, детски клуб и дискотека. Тематично истинските авантюристи могат да усетят удоволствието да летят в безкрайното небе от уникален симулатор в близост до рецепцията.

Гостите на хотел Амелия разполагат с богат избор от първокласни кулинарни изживявания в изискан 5-звезден ресторант. Главните готвачи са съставили международно меню, вдъхновено от чисти и свежи регионални продукти. Следвайки принципа на хранене на местно ниво, те са създали ястия от черноморска риба и морски дарове, крехко говеждо месо от Абърдийн Ангъс и Галоуей, отглеждани в собствената ферма на Албена, както и плодовете и зеленчуците от чистата крайбрежна зона. Избрани бутикови вина от лозето на ваканционното селище се открояват в богатата винена листа и напълно потапят гастронома в синергичното усещане за вкус на тероара. Вкусните изживявания Ultra All Inclusive присъстват и в обилната закуска на шведска маса, предлагаща питателна храна и закуски. Като комплимент към своите гости, хотелът редовно зарежда минибара в стаите.

С басейн на покрива привлича първият тематичен хотел в Албена “Амелия”

Независимо дали търсят очарователна лайфстайл почивка, динамична ваканция, пълна с летни приключения или релаксираща SPA & Wellness терапия, гостите на реновирания 5-звезден хотел Амелия ще се потопят в едно незабравимо безвремие, заобиколени от изискано качество и лукс, уверява Vagabond.

c