Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

НАЗ проведе информационна кампания в Добрич

Продължава информационната кампания на Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) за новостите в прилагането на Общата селскостопанска политика за периода 2023-2027 г. Серията от срещи с членове на НАЗ се осъществява и с участието на експерти от Министерство на земеделието.

Събитието в Добрич се проведе при засилен интерес от страна на земеделските производители. В информационната кампания се включиха членовете на регионалните сдружения от Силистра, Генерал Тошево и Добрич. Лектори на срещата бяха Преслав Петков и Светослава Баджакова, експерти от Министерството на земеделието.

Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ), с подкрепата на експерти от Министерство на земеделието, провежда информационна кампания за новостите в прилагането на Общата селскостопанска политика за периода 2023-2027 г. Целта на кампанията е членовете на Асоциацията да бъдат информирани за новите изисквания и интервенции за подпомагане, включени в Стратегическия план за развитие на земеделието и селските райони на България.

c