Водещи новини - дясно Здраве

Laktera Rose oil24 – Пробиотик с розова вода за подмладяване и детоксикация на кожата

България е известна в света с два емблематични продукта – българското розово масло и добрата българска бактерия Lactobacillus bulgaricus.

Българското розово масло от роза Дамасцена е с много по-мощни ефекти, в сравнение с други продукти от рози, включително розови масла, произведени от останалите видове рози.

Според научния съвет от Европейския орган по безопасност на храните българското розово масло е безопасно за употреба и може да се влага не само в козметика, а и в храни.

Българското розово масло съхранява красотата и младостта.

За получаването на 1 килограм българско розово масло са нужни цели 3 тона цветове от роза Дамасцена.

Laktera Rose oil24  съдържа пробииотик, размножен върху краве мляко и българско розово масло.

 Пробиотиците Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophiles са първите в света щамове от воден произход. Те са изцяло природни и поради това са с много мощен пробиотичен ефект.

Продуктът е патентован в САЩ.

Laktera Alergy Free Rose + съдържа пробиотик, размножен върху козе мляко и българско розово масло. Продуктът е естествена хранителна подкрепа при хора с алергии към краве мляко и е патентован в Европейския съюз.

Laktera Rose oil24 и Laktera Alergy Free Rose + поддържат имунната система, чернодробния комфорт и естествените функции на организма през пролетно-есенния сезон на цъфтежа на растенията.

Уникален метод за изолиране на нови пробиотични микроорганизми от природата е създаден в българската компания „Дафлорн“, ориентирана в производството на пробиотици. За първи път в света през 2011г. българските специалисти изолират пробиотична асоциация от млечнокисели микроорганизми от изворна вода от дивата природа на България – извор в Стара планина. В този случай можем да говорим за научно откритие – заяви пред Про Нюз Добрич д-р Даниела Петрова, съсобственик и управител на “Дафлорн” ООД. Д-р Петрова е родена в Добрич. Тя е колега и съратник в научното поприще, работата и живота на проф. д-р Никола Александров, генерал майор о.р., бивш ръководител на Военно-медицинска академия – лекар и учен с международно признание и опит в областта на пробиотиците. Преимуществата на пробиотиците „Лактера“ са много. “Дафлорн“ е единствената компания в Източна Европа, която има действащи американски и европейски патенти в областта на пробиотиците. Тя произвежда  последна, най-модерна генерация пробиотици.  

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.