Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Пробиотикът Laktera Aloe – лъжичка здраве от растението на безсмъртието

Лактера Алое 60 капс. е пробиотик и алое вера. Поддържа нормалните функции на ендокринната и полова системи, коса, кожа и кръвоносни съдове.

Продуктът има една призната здравна претенция съгласно Регламент 432/2012 на ЕС: Подобрява смилането на лактозата.

В древен Египет наричали алоето растение на безсмъртието, а в Индия го наричат мълчаливия лечител. Древните цивилизации в Китай, Гърция и Рим използват алоето за лечението на кожни инфекции, рани, изгаряния и възпаления.

Laktera Aloe е комбинация от оригинален български пробиотик и екстракт от алое. Пробиотиците, включени в Laktera Aloe са Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Това са първите в света пробиотични щамове, изолирани от вода, която извира от красивите български планини. Продуктът е патентован в Съединените американски щати.

Laktera Aloe поддържа нормалното състояние на щитовидната жлеза, половата система и бъбреците. Продуктът е хранителна подкрепа за вашите кръвоносни съдове и кожа.

Laktera Aloe е уникално съвременно съчетание на хилядолетните знания на човешката цивилизация и съвременната авангардна наука.

Щамовете са собственост на Дафлорн ООД. Продуктът е патентован в САЩ, Патент No. US 9,131,708 B2
Продуктите са изцяло натурални, не съдържат глутен, холестерол, консерванти, оцветители, ГМО.

Български пробиотици  – първите в света, изолирани от наша изворна вода

Уникален метод за изолиране на нови пробиотични микроорганизми от природата е създаден в българската компания „Дафлорн“, ориентирана в производството на пробиотици. За първи път в света през 2011г. българските специалисти изолират пробиотична асоциация от млечнокисели микроорганизми от изворна вода от дивата природа на България – извор в Стара планина. В този случай можем да говорим за научно откритие – заяви пред Про Нюз Добрич д-р Даниела Петрова, съсобственик и управител на “Дафлорн” ООД. Д-р Петрова е родена в Добрич. Тя е колега и съратник в научното поприще, работата и живота на проф. д-р Никола Александров, генерал майор о.р., бивш ръководител на Военно-медицинска академия – лекар и учен с международно признание и опит в областта на пробиотиците. Преимуществата на пробиотиците „Лактера“ са много. “Дафлорн“ е единствената компания в Източна Европа, която има действащи американски и европейски патенти в областта на пробиотиците. Тя произвежда  последна, най-модерна генерация пробиотици.  

c