Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

В Добрич абитуриенти пристигнаха със скъпи джипове за бала и се качиха на рейс (+снимки)

Последната вечер на абитуриентските балове в Добрич впечатли със скъпи и атрактивни возила, с които абитуриенти пристигнаха за бала си.

Сред тях репортер на Про Нюз Добрич забеляза Mercedes G class, с който за събирането преди бала пристигна дванайсетокласничка от Езикова гимназия „Гео Милев“. Возилото, което е последен модел на „Mercedes-Benz“. Според запознати то струва около 200 000 лева и е собственост на земеделски производител.

Друг зрелостник от езиковата гимназия пристигна за бала си с новия модел пикап Dodge Ram, чиято цена е около 30 000 лева.

След като се събраха на площад „Демокрация“ абитуриентите от езикова гимназия, без значение кой с какво беше пристигнал, се качиха с балните рокли и официалните костюми в градски автобуси. Три автобуса, предоставени от общинското предприятие „Градски транспорт“, празнично украсени, откараха зрелостниците до залата, където се състоя техният бал.

В третия ден на баловете в Добрич бе забелязана и Лимузина Tiffany. С нея за първото си светско събитие пристигна ученичка от СУ „П. Р. Славейков“. Возилото е произведено в USA на базата на „Меркюри  кугар“. Tiffany Classic е един от първите представители на американската „нео-класика“ и имитира класическите автомобили от 30-те години на миналия век. Автомобилът предлага всички екстри на класическата лимузина, като мини-бар, хладилник, кафе машина, стерео уредба от най-висок клас. Колата предлага лукс като този, на който са се радвали холивудските звезди.

По традиция имаше и абитуриенти, които пристигнаха впечатляващо и шумно с мотошествие.

c