Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 26 май - Ден за важни избори, няколко зодии се забъркват в конфликти

Овен
Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва да се подготвите. Вие ще се окажете между две враждуващи страни, и имайки предвид Вашата храброст, с която така се славите, несъмнено ще успеете и да потушите конфликта. Възможно е, да се сблъскате с нечия завист или обида, и тогава трябва да помолите приятелите си за помощ, тъй като би било много трудно да се справите с това самостоятелно.

Телец

Сутринта разногласията с домочадието могат да достигнат своя най-остър стадий. Може да приемате смутната домашна обстановка много близко до сърцето си, а ко сте родени в средата на май. Втората половина на денонощието обещава да бъде много по-хармонична. През това време гневът, раздразненето , възбудимостта и прекомерната активност, ще се сменят с практичност, внимание към малките неща и стремеж към полезна и съзидателна дейност. Вечерта не се отказвайте от интимни контакти със своята половинка и за Вас това ще бъде най-добрия начин да изразите своите чувства.

Близнаци

Дали има някой, който , както Вас, да умее да изпита удоволствие , независимо дали е сам или в компания? Само че в дадения момент сте настроени да изпускате само положителни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си изключително много хора. Всичко може да завърши с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от приятел. Не пропускайте този човек: необичаен, дружелюбен и съвършено не приличащ на хората , с които сте свикнали да общувате

Рак

През този ден се постарайте , да не правите забележки на своя любим човек, дори това много и много да Ви се иска. Той няма да е в състояние да възприеме дори и най-справедливата критика и подобно на таралеж ще Ви показва хиляди бодлички. Нали не искате това?…

Лъв

Ако подстрижете косите си през този ден, значи че след това ще растат бавно. Идвайки на работа, има вероятност да видите някои кадрови промени. Още в началото на деня ще се усетите не на място. Не забравяйте, че никога не трябва да подтискате своите творчески импулси. Вечерта прекарайте в уютна и спокойна обстановка. Не мислете за работа, а си починете. Основна роля днес ще играят хора, от които очаквате съвсем друго. Това може да са децата, или пък стари приятели.

Дева

Към решаването на всякакви финансови въпроси е желателно да подходите сериозно. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо положение, ако умеете икономично да боравите със своите наличности и другите ресурси. Възможно е по това време да Ви помогне старата проверена система за управление на ресурсите, която сте изработвали месеци, даже и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате вещи, които са били в употреба –стари, изпочупени и нуждаещи се от поправка или почистване.

Везни

Неочаквано ще разберете, че враговете Ви са много по-силни, влиятелни и могъщи, отколкопто сте могли да си представите. Това, разбира се, не е повод незабавно да се откажете от борбата и да вдигнете бяло знаме. Просто трябва да удвоите своето внимание и да разработите по-коварен план – шанс да удържите победа все още имате. От гледна точка на личните отношения денят е много добър. Той позволява открито да поговорите за онова, което ви тревожи, да обсъдите сложните въпроси, без да се страхувате от разногласия и кавги. Някои представители на знака ще чуят изключително приятни романтични признания.

Скорпион

Притежавате завидна настойчивост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои отношения се явява преимущество, а в други – недостатък. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става успехът, но в личните съвсем не е така. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и настроение. . Постарайте се да избегнете импулсивното и арогантно поведение. В професионалната Ви работа може да се появят конфликти, мотивирани от властта и авторитета. Времето не е подходящо за решаване на парични проблеми.

Стрелец

Бъдете внимателни към заобикалящите, и не се стеснявайте да наблюдавате как се изпълняват Вашите разпореждания, поръчения и молби. Голяма е вероятността, за чуждото невнимание и мързел да се наложи да плащате Вие. Не са изключени конфликти и спорове, но някои представители на Вашия зодиакален знак ще успеят да се въздържат от язвителни забележки по адрес на собствените си шефове. Отношенията с близките също се подреждат не най-хармонично. Ще напомнят за себе си отдавнашни разногласия и конфликти, а Вие неочаквано ще станете злопаметни.

Козирог

Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.

Водолей

Денят е еднакво хубав за семейни срещи и подобряване на домашната обстановка. Грижите за децата , а и за половинката, ще Ви донесат особено удоволствие. Освен това денят е благоприятен за финансови операции, отнасящи се до дома: снабдяване с продукти, ангажименти в сферата на услугите, играчките, както и домашното стопамство.

Риби

Обърнете внимание на човека, който отдавна е влюбен във Вас. Може би си струва да го дарите не само с вежлива узмивка , но и с нещо повече? Ако той действително заслужава , Вие ще го разберете, а това може да се счита за рожден ден на нова любов.

c