Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Абитуриенти от ЕГ "Гео Милев" в Добрич отиват с градски автобус на бала си днес

Випуск 2022 на ЕГ „Гео Милев“ избра различен начин за придвижване в деня на абитуриентския си бал, съобщават от Община Добрич.

Общинското дружество „Градски транспорт Добрич“ ЕООД с удоволствие откликна на желанието на абитуриентите, допълват от там.

Видно от изпратените от Общината снимки, автобусът, който ще отведе абитуриентите от езикова гимназия на бала им, е от тези, които "Градски транспорт Добрич" нае от фирма „Фактор П“ ЕООД.

С влекач абитуриенти от Езиковата гимназия в Добрич поканиха … класната си на бал

Припомняме, че преди бала учениците от 12 „в“ клас по впечатляващ начин поканиха класната си на абитуриентския бал. „Поканиха ме с тир на бала“, сподели с усмивка в профила си в социалната мрежа класната им Дияна Боева. Семейството на един от учениците от класа има транспортна фирма, която е от малкото у нас, които извършват превоз на нестандартни товари. Именно с такъв влекач с мощност 750 конски сили влекач с мощност да тегли сам до 200 тона, учениците от 12 „в“ клас поднесоха нетрадиционната „Медицинска бележка“ на класната си, с която я поканиха на бала си, който е тази вечер.

c