Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Представят в Добрич иновативни системи за пречистване на въздуха и водата

Презентация на иновативни системи за пречистване на въздуха и водата ще се състои утре, 22 май, в Добрич. Те се използват в дома, както и в множество болници, училища детска градини и всякакви други помещения по света, вече и у нас. Представител на компанията ще отговаря на въпросите на заинтересуваните.

Системите са подходящи за хора, които страдат от алергии, респираторни заболявания, проблеми със съня, мухъл и други проблеми със замърсители в средата, в която живеят и работят.

Технологиите за въздуха помагат за неутрализирането на всички алергени, микроби, вируси, патогени във въздуха и на повърхностите. Пречистват и дезинфекцират навсякъде където въздуха може да достигне, без използването на каквито и да е препарати, без вреда за хора и домашни любимци.

А уредите за вода, помагат за преобразуването на чешмяната в алкална, преструктурирана (супер хидратираща и бързо усвояема) и антиоксидантна, наситена с молекулярен водород, вода.

Системите имат и безплатен тест период.

Представянето ще се състои на 22 май от 11 часа в ателието на фотографа Ангелина Иванова в гр. Добрич, Ул. Антон Стоянов 2.

c