Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Община Каварна и университет в Констанца организират онлайн трудова борса

Съвместна онлайн трудова борса организират Община Каварна и университетът "Овидий" в Констанца, Румъния, съобщават от администрацията на морския град. Тя е в изпълнение на проект “Подобряване на условията за младежка заетост в туризма”, финансиран от програма ИНТЕРРЕГ V – A Румъния-България.

Покана да участват в борсата кметът на Каварна Елена Балтаджиева отправя към младежи, търсещи работа; работодатели (физически и/ или юридически лица); представители на фирми от туристическия сектор.

Основна цел на събитието е да подпомогне трудовата реализация на младежите в сферата на туризма, както и да улесни информирането и подбора на кандидатите за заемане на свободните работни места за предстоящия активен туристически сезон. Работодателите могат да представят своята дейност и перспективи за развитие, да обявят свободни работни места и др.

Мероприятието ще се проведе онлайн от 13 часа на 20 май на адрес: https://ovidius.webex.com/meet/amoraru. За повече информация – e-mail: eu@kavarna.bg, телефон за контакти: 0570/ 82246.

c