Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 16 май - Днес е денят на парите, няколко зодии печелят 

Овен
Днес финансовите въпроси и парите като цяло, ще играят голяма роля във Вашия живот. Ако сега се стараете да икономисвате, приемете поздравления ! Точно днес ще имате възможност да увеличите своите запаси „за черни дни”. Ако в последно време сте живели на широко , точно днес е момента да понамалите апетита си към подобен род дейност! Редно е , големите Ви разходи да станат не толкова големи, а пристрастието Ви към разкош, да поутихне. Започнете да цените по-малко скъпите вещи.

Телец

Да си изясните кои именно аспекти в живота Ви изискват внимание сега, не е така лесно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и вече от доста време не се усещате в хармония с обкръжаващия Ви свят. Това, което сега трябва да направите, е да участва активно в ритъм и заниманията на любимите си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си действия или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато отново се окажете в центъра на активните действия, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите.

Близнаци

Чак до вечерта ще бъдете обект на особеното внимание на Фортуна. Хармоничното самочувствие, отлично настроение и желанието да сте от полза, ще способстват за блестящите резултати във всяка започната от Вас работа. В същото време помнете, че не трябва да оставате сами. Около Вас ще има много хора, желаещи да Ви окажат подкрепа, и едновременно с това – споделящи Вашите възгледи. Не е изключено да се окажете един от духовните лидери в своята среда. Твърде възможни са успехи в такива сфери като преподаване, техника, спорт, литература, научни изследвания, медицина, реклама и туризъм.

Рак

Днес ще си дадете сметка, че колкото и сложно да се подреждат Вашите отношения с любимия Ви човек, без него ще Ви бъде много по-трудно. Затова се опитайте да положите всички усилия, за да поравите отношенията си с него, както и да изгладите всички възникнали недоразумения.

Лъв

Ще се наложи да се примирите с факта, че далеч не всички са готови да признаят Вашето превъзходство. Това е ден на конкурентна борба, която ще бъде доста напрегната. За нея ще се намери място не само в деловия, но и в личния живот. И ако в професионалната сфера няма да Ви е така трудно да изместите съперниците, то с факта, че за любимия човек не се явявате център на Вселената, едва ли ще можете да направите нещо. Постарайте се, да не давате воля на подозрителността и ревността си, и не се сражавайте с вятърни мелници. Не е изключено Вашата половинка просто да има нужда да остане на саме със себе си, и не отнемайте на любимия човек това негово право.

Дева

Нама да имате никакво желание през днешния ден да планирате вашето съвместно(с любимия човек)бъдеще – близо и не съвсем. Ще Ви харесва онова, което става днес, а утре ще си бъде за утре и тогава ще го мислите. Какво пък – понякога е възможно и приятно да се живее и по такъв начин.

Везни

Може да сте във възторг от своите приятели, но не си заслужава, да им доверявате своето портмоне. Във всички случаи не е нужно да позволявате управлението на личните си ресурси и спестявания на непроверени хора, които още не са завоювали правото да се наричат Ваши съмишленици и не са преминали теста за порядъчност. Чак до вечерта ще се запази вероятността за малки загуби, всяка от които ще подрива по малко Вашето благосъстояние. Не са изключени допълнителни разходи заради децата. Потърсете си приятна компания за малкото свободно време, което ще имате.

Скорпион

Притежавате завидна настойчивост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои отношения се явява преимущество, а в други – недостатък. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става успехът, но в личните съвсем не е така. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и настроение. . Постарайте се да избегнете импулсивното и арогантно поведение. В професионалната Ви работа може да се появят конфликти, мотивирани от властта и авторитета. Времето не е подходящо за решаване на парични проблеми.

Стрелец

Днес сте много стремителни : не вървите, а направо летите в живота, увличайки със себе си онези, на които духът на приключенията не им е чужд. Привлекателни сте и излъчвате обаяние, което неминуемо действа на дейните, ярки и необичайни хора. „Сивите” хора нямат място до Вас. Въпреки голямото количество разнообразни събития, денят няма да се окаже уморителен. Текущите задачи ще решавате хазартно, а неочаквано възникналите препятствия ще преодолявате вдъхновено.

Козирог

Днес няма да Ви стига времето за семейство, личен живот и всичко, което се отнася до Вашето душевно здраве и равновесие. Постарайте се да „откъснете” поне няколко часа, защото иначе в близко време ще имате и сили и време, но няма да има за кого да ги употребите.

Водолей

За Вас това ще бъде един неутрален ден. Няма да сваляте звездите от небето, но и няма да преживявате особено по тази причина, та затова настроението Ви ще бъде добро. Неуспешни преговори също няма да Ви разочароват кой-знае колко, защото още в хода им ще си дадете сметка, че партньорът не заслужава доверие и е по-добре да нямате взимане-даване с него. Възможни са незначителни промени към добро в личната сфера. Наистина, за изпълнението на всички мечти е още рано да се говори, но все пак ще успеете да реализирате някои замисли. Вероятни са срещи с отдавнашни познати.

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша.

c