Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 14 май - Фаталният ден: Пари и любов намират тези зодии

Овен

Най- благоприятното време за уреждадане на личния живот на Овните, това е сутринта. Постарайте се да не го проспите и да не изпуснете такава идеална възможност.Макар че настроението Ви днес ще бъде съвършено неработно, не губете времето си напразно. Това може доста зле да се отрази на Вашата кариера.

Телец

Дошло е време да се погрижите за житейските неща – да идете за покупки, да подметете пода, да се справите с прането. Накратко, да се заемете с нещата от Вашия списък, отложени за последната минута. Навярно ще Ви е трудно да обхванете всичко, имайки предвид Вашата заетост, но определено си струва, да положите усилия. В края на крайщата колкото по-бързо се справите и приключите, толкова по-бързо ще се възползвате от радостите на живота.

Близнаци

Изпълнението на ежедневните Ви задължения през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или услужлив помощник, с когото приятно да прекарате деня. Това е подходящ момент, за да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с малките си дългове. Ако провеждате курс на лечение, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с необходимите лекарства няма да представлява никаква трудност.

Рак

Вероятни са интересни предложения, покана в някаква нова компания, както и изкушението да се заемете с нещо увлекателно, но опасно. Предчувствието за приключение ще украси този ден, но по-скоро сте склонни да фантазирате, отколкото да се заемете с нещо. Това , всъщност, не е и толкова лошо: представяйки си себе си в тази или онази ситуации, Вие набелязвате напълно реални цели. Много хубав ден за общуване с членовете на семейството. Взаимно разбиране ще се възцари в съюзи, където до скоро е гъмжало от спорове. Ще чуете нещо важно, ако сте внимателни към това, което говори Вашата „половинка”.

Лъв

Напрегнат и сложен ден, буквално изтъкан от неприятни изненади и разочарования, сред които само понякога и случайно ще попадат скромни радости. Старайте се да не се впечатлявате особено от критиката на роднините, забележките на малко познатите хора и шегите на приятелите – обръщайте внимание само на това, което Ви е приятно да слушате. При сериозните въпроси може да разчитате на подкрепата и разбирането на любимия човек, но в дреболиите няма да имате единодушие, а това понякога ще разваля настроението и на двамата. Старайте се, да не ставате инициатор на промени, като това се отнася не само за отношенията, а и за Вашия имидж, тъй като резултатите ще се разминават с очакванията.

Дева

Днес за Вашия любим човек ще бъде изключително важно да знае, че наистина Ви е нужен и действително Ви е интересно да общувате с него на различни теми. Ако няма тази увереност, доста дълго ще се наложи да го извеждате от депресия след това.

Везни

Днес отделете колкото се може повече време за оформяне подарък за своя любим човек.Как, още ли не сте му купили подарък? Няма повод? А ако малко помислите?

Скорпион

Днес Ви предстои важно телефонно позвъняване, което ще внесе значителни корективи във Вашия личен живот. За тази цел трябва да се подготвите много прецизно: да обмислите всяка своя дума, както и да изключите всичко, което би могло да Ви пречи, или да предизвика отрцателно отношение. Трябва да стане!

Стрелец

Вашият знак е известен със своето свободолюбие, но са малко онези, които знаят, че Вие сте и много предан партньор. Това е особено актуално, ако сте се запознали с човек на Вашето интелектуално ниво, и освен това сте усетили влечение към този човек. Ако за известно време изчезнете от живота на приятелите си, те трябва да Ви разберат. А ако са Ви истински приятели няма да се учудят, ако след това се появите на улицата и с широка усмивка кажете, че е възможно, това да е любов.

Козирог

Всичко върви добре, и днешният ден ще Ви зарадва. Той е еднакво подходящ и за наови начинания, и за обичайни занимания. Важното е това, на което отделяте време, действително да Ви интересува. Може да се занимавате със спорт или физически труд – това ще е еднакво полезно и за самочувствието, и за настроението. Отношенията Ви с близките са добри, и спокойно може да говорите за всичко, без да се страхувате от неразбиране. Втората половина на деня ще Ви донесе неприятни сюрпризи от личен характер.

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

Днес вдъхновението приема безброй форми. Главното е, че в дадения момент Вие сте изключително отворени за всички нови идеи. Пригответе се за бмбардиране със стимули! Непознати изведнъж ще се окажат потресаващо интересни, а скучните ръководители – гении. Ако сте се надявали на творческа искрица, ще получите точно онова, което Ви трябва, и даже повече. Позволете на вдъхновението да Ви залива през целия ден, а след това се хванете за една-две идеи, които според Вас представляват реална ценност.

c