Водещи новини - дясно Образование

Гимназията по аграрно стопанство в Добрич тържествено изпрати своите абитуриенти

С музика, цветя и блеснали сълзи в очите дванайсетокласниците се разделиха със своите учители. В последния учебен ден , с последен училищен звънец учениците от 12 клас се заклеха да изпълнят обещанието, да бъдат добри хора .

Парични награди получиха от ръководството на гимназията за участията си и отличните представяния в регионален етап на Националното състезание ” Млад фермер” абитуриентът Йордан Янакиев от 12а клас и Кристиян Славов от 11б клас , както и техните ръководители агроинж. Ивелина Нейчева и зооинж. Илиана Вълчева.

Гости на тържеството бяха старши експерт по математика Татяна Няголова при РУО -Добрич, Тодор Тодоров – член на управителния съвет в Училищното настоятелство на гимназията и Станимир Тодоров – фирма ЕЛ СИ М.

Поздравителни адреси получиха зрелостниците и от Добруджанския съюз на зърнопроизводителите, който е партньор на гимназията и от Началника на РУО Добрич  Светлана Василева.

12 „а“ клас с класен ръководител Галина Русева и 12 „б“ клас с класен ръководител Илиана Вълчева за последен път прекрачиха прага на училището.

Смели, уверени и мотивирани поемат по пътя на най-голямото училище – живота. От екипа на гимназията пожелават попътен вятър, успешно полагане на държавните зрелостни и квалификационни изпити, професионална реализация и лично щастие на абитуриентите.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.