Водещи новини - дясно Туризъм

На 10 юни в Албена отваря „Амелия“ – новият 5-звезден хотел с басейн на покрива

На 10 юни ще отвори врати новият петзвезден хотел в курорта Албена. „Амелия“ е първият тематичен хотел във ваканционното селище в стил авиация и е посветен на първата жена пилот Амелия Еърхарт.

Петзвездното бижу е със 142 луксозно обзаведени стаи и апартаменти и инфинити басейн на покрива ще отвори врати през юни 2022 г. Разположен е  на метри от морето. Предлага нови делукс и екзекютив стаи и апартаменти с най-висок стандарт и внимание към всеки детайл. Той е с обзаведени с маркови мебели от Италия и Франция и предлага луксозен отдих и възможности за спортни активности. Предлага се възможност за избор на формулата за настаняване – от нощувка със закуска до Premium All Inclusive.

Хотелът ще има 5-звездна зона на плажа за гостите си. Басейн на покрива с минерална вода предлага невероятна панорамна гледка към плажната ивица на Албена.

Резервациите за хотела започнаха още през зимата, след като ръководството на „Албена“ АД взе решение той да бъде довършен. Продава се не само на румънски и български пазар, но също така и на немски, както и на пазарите от Източна Европа Чехия и Полша, обясни Маргита Тодорова, директор „Маркетинг и продажби” в „Албена” АД.

Follow Me:

Related Posts

  1. Хотелите с басейни на покрива са доста атрактивни.Бяхме в такъв в Дубай,панорамата е страхотна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.