Водещи новини Култура Общество Развлечение

Веси и Гани от Добрич: След децата „Един за друг“ е най-позитивното и хубаво нещо в живота ни

Двойката от Добрич напусна най-романтичното предаване в ефира на NOVA, но преди това показаха какво е хармонична и влюбена двойка. Веселина и Гани бяха душата на компанията във „Вилата на любовта“ и в студиото на „На кафе“ споделиха емоциите си от живота с 2 деца и от участието си в предаването.

„Отдавна бяхме решили, че искаме да участваме. Харесаха ни игрите още в първи сезон и започнахме да попълваме въпросниците. Една идея сме бавни и дълго ги обмисляме. Направихме за една седмица и видео и точно преди да ги изпратим се оказа, че сайтът е затворен за сезон 2. Изпуснахме срока, затова започнахме отрано да попълваме за следващия сезон“, споделят пред Гала влюбените.

„Този сезон е най-добрият, защото участвахме ние. Не съм сигурна, че щях да се запиша ако знаех, че ще има експлоатация на женски труд. Жените изнесоха игрите. Вяхте и на Олимпийските игри какво показаха игрите и се показа кой върти света“, разказва Веселина.

„Затвореното пространство си оказва влияние но ние сме над нещата и през цялото време не сме се взимали на сериозно. В цялото предаване сме влагали изключително много ирония и се надявам това да се е разбрало“, коментира Веси. „Много хора казват „аз съм си такъв и такъв ще си остана“, но нова не е така. Маските падат много бързо. При нас няма такова нещо. Ние сме си такива и в живота“, допълва Гани.

„Предаването е най-позитивното и хубаво нещо в живота ни след децата ни. Пишат ни изключително много хора. Нямам време да отговоря на всички и им благодаря. Ние в крайна сметка играхме две игри – социалната вътре в къщата, а другите са игрите, които да забавляват хората. Социалната си я изиграхме много добре, тъй като отидохме да се забавляваме както можем. Ритъмът е забързан и всичко е на професионално ниво. Цялото предаване изпълва думата професионализъм със смисъл. Питахме се да бъдем част от него“, коментират реакцията на хората и жестовете, които са ги трогнали.

„Беше си 40 дни почивка, без деца, без баби. Дори не исках да се чувам с децата, защото това много ме разклати. Мъжките сълзи са най-истински, защото след това трябваше да останем“, признава Гани как му се е отразило затварянето във „Вилата на любовта“ и как е приел липсата на децата.

„Когато дойде правилното време, правилното място и правилните хора, се случва това. След този момент не съм видял никой друг. Думите ми са клишета, но само след като я видях и нещата се случиха. Работихме заедно в един хотел на Слънчев бряг. Минах край рецепцията, видях я и беше като сън“, разказва за първото си впечатление от половинката си Гани. „Той направи всичко възможно да му обърна голямо внимание, но не беше любов от пръв поглед и трябваше да се постарае, за да спечели сърцето ми. След 20 дни се пречупих. От малка съм си мечтала да имам две момичета с буйни къдрави коси и според мен беше добър генетичен материал. Казах си от него ще излязат добри момичета и така и стана“, дава своята гледна точка Веси.

„Направих изненада със седем рози. Мислех и съм такъв човек, който ангажира всички около себе си. Думата „обичам те“ е от 8 букви и е четен брой, затова се спрях на „искам те“. На всяка роза поставих картонче с буква. Беше пълно с туристи на рецепция и всички нас гледаха. Бях ангажирал много наши приятели и всеки носеше по една роза с една буква на нея. Беше като пъзел, който трябваше да разгадаеш и наредиш“, разказва Гани за романтичните жестове, с които печели сърцето на любимата си.

„Веси също ми е правила романтични жестове. Аз харесвам Формула 1 и като подарък за рождения ми ден ми подари билети за Формула 1. Гледам и не можех да повярвам. Организирала ги беше от месеци наред.“

„Беше на рождения ми ден на 26 май в заведение, затворено само за нас. Показах й тортата и блокирах. Не успях да си кажа всичко, но тя каза „да“. Развълнувахме се много и се обичахме много“, споделя Веси за предложението за брак.

„Меденият ни месец пътувахме до Египет. Обичаме да пътуваме. Но тогава имахме малко проблеми заради прекачване във Франкфурт. Трудно успяхме да направим прекачването. Който не е ходил до Египет, да отиде непременно. Но Пирамидата изглежда огромна, но е малка в сравнение с любовта ми към нея“, разкрива Гани.

Източник: nova.bg

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.