Водещи новини Култура Общество

Даниела Христова от РД „Дора Габе” в Добрич – „Млад библиотекар на 2021 година”

Даниела Цветанова Василева-Христова от Регионална библиотека „Дора Гебе” в Добрич е с номинация в категория “Млад библиотекар на годината 2021”, съобщават от културната институция. Тя бе отличена с грамота по време на връчването на Годишните награди на Българската библиотечно-информационна асоциация за 2021 година в Столичната библиотека.

Важна част от успешната реализация на Даниела Христова е отличната ѝ работа в екип, отзивчивост и коректност. С включването ѝ в сектор Работа с деца дейностите се разнообразиха и вдъхновиха колегите й за нови идеи и креативност. Даниела се отличава с инициативност и старание в подготовката на образователни и информационни прояви за малчуганите, провеждани по забавен и атрактивен начин – беседи, литературни утра с четене, онлайн инициативи, викторини, творчески работилници. В тази инициативност намират приложение интересите й към приложното изкуство и ръчните изделия, умението ѝ да създава реалистичен дизайн или анимация. Както децата, така и техните родители споделят своята признателност за преживените приятни емоции, забавление и изненади.

Екипът на РБ „Дора Габе” поздравява Даниела за заслуженото признание и ѝ желае здраве, лично щастие и творческо вдъхновение за нови успехи в професията.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.