Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 4 май - Нещата се подреждат – късмет и успехи в работата

Овен
Kaк ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак.  И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Телец

Това е един неутрален ден, позволяващ да реализирате всички свои по-рано направени планове, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да опитвате своите сили на някакво съвършено ново поприще. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е отдавна изучено и е добре известно. Тази тенденция се отнася както за деловата, така и за личната сфера: съсредоточени сте върху запазването на вече съществуващи връзки, което позволява да подобрите контактите си с близък човек. Избягвайте дългосрочните инвестиции – интуицията може да Ви подведе.

Близнаци

Събитията, които носи този ден, на пръв поглед ще изглеждат въобще не свързани помежду си, а и съвсем неочаквани. Само че ако се ориентирате в ситуацията, може да откриете и причината, и следствието, и предпоставките. Наистина, ще се наложи да си признаете, че и Вие сте виновни за това – онова. Това ще се окаже и най-трудния момент в деня. Когато престанете да отричате очевидното, нещата ще тръгнат към подобряване. Днес много ще Ви хвалят, подкрепят и одобряват. На всичко, което твърди приятни неща, може да се вярва. Не очаквайте номера и се доверявайте на тези, които искате – днес можете да си го позволите.

Рак

Днес звездите Ви препоръчват да проявите харакреr по отношение на Вашия любим човек. В противен случай той окончателно ще реши, че всичко му е позволено и в скоро време ще излезе от рамките на приличието. И то – за пореден път.Ако е за първи – не бъдете толкова сурови – може да го е направил , изненадващо и за себе си.

Лъв

Необходимостта да се трудите определено няма да Ви достави радост. А съвсем ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече онзи, когото обичате и с когото искате да прекавате времето си, също няма нищо против да промени плановете си в полза на малко романтично приключение във Вашата компания.

Дева

Финансовото Ви положение е стабилно и не предвещава беди. Даже са вероятни някакви парични постъпления. Денят е подходящ за начало на нов проект. Ако не искате да изпуснете този подходящ момент, постарайте се, да бъдете по-активни. В предстоящите проекти има определен риск, но си заслужава. Върнете се към незавършените проекти и се постарайте да уточните подробностите. Много ще Ви се иска да оправите поизоставените отношения, но едва ли това ще може да стане.

Везни

Доста много зависи от това, ще успеете ли да намерите правилен подход към създалата се ситуация. Старайте се да не избързвате нито с решенията, нито с реализацията им в живота: може да помислите и два, и три пъти – ситуацията не изискава, да се бърза. За нови неща се залавяйте с цялата възможна сериозност и основателност. Във веселото настроение няма нищо лошо, но ако то повлече след себе си лекомислие, може много да изпуснете. Общуването с любимия човек ще изисква тактичност и деликатност. Не се дръжте по начин, който е неприятен на Вашата половинка.

Скорпион

Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своиоте близки, днес е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте , обезателно ще Ви разберат, а може и да получите някой добър съвет.

Стрелец

Преоценете своите възгледи за общуване с любимия и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте направили всичко възможно, помислете си за правилността на своя избор. През днешния ден ше бъдете разсеяни и не особено бдителни. Затова избягвайте големите магазини , контролирайте разходите си и пазете своите вещи.

Козирог

Много благоприятен ден за общуване. Днес с обкръжаващите може да говорите буквално за всичко, което Ви мине през главата – ще Ви разберат правилно. Личният Ви живот се променя към по-добро. Ако сте самотни, ще имате възможност за интересни запознанства. Денят е много подходящ за посещение на светски мероприятия.Ако си останете у дома, няма да скучаете. Весела комедия, мажорна музика или книга с щастлив финал ще помогнат за създаване на добро настроение. Звездите са на Ваша страна.

Водолей

Днес ще се наложи да поотстъпите със своите амбиции! На другото блюдо на везната е поставено нещо много по- важно за Вашия любим човек. Своето ще си получите, само че малко по-късно. Сега приоритет трябва да бъдат неговите интереси.

Риби

Днес ще Ви се иска, да си поиграете на милионер. Ще пръскате пари на ляво и на дясно, изпълнявайки всеки каприз на своята половинка. Тя, разбира се, ще бъде много, много щастлива. Постарайте се да не се увличате: утре и настроението може да се промени, и парите да свършат. А изискванията на любимия човек в резултат на днешното глезене, може значително да нарастнат.

c