Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

5.05: Без "синя зона-Център" в Добрич, за ден асфалтират и полагат маркировка

На 5 май ще продължи да действа въведената временна организация на движението по ул. „Отец Паисий“ - в участъка от бул. Добруджа до бул. 25 септември, потвърдиха от Общинска администрация. Затворена за паркиране през деня ще бъде паркинг-зоната пред блок „Свобода“ и на пл. "Свобода". Няма да функционира съответно прилежащата „синя зона“.

Няма да функционира и "синя зона“ пред сградата на Стоматологична поликлиника, където се полага хоризонтална маркировка.

Остава затворена ул. „Ген. Стефан Попов“ в Индустриална зона до завършване на ремонтните дейности.

Продължава ремонта и на ул. „Боряна“ в ЖК „Балик“, по-специално паркинга пред блок №5. Предупреждават се гражданите - да не паркират автомобилите си до края на работния ден.

Срокът за  действие на временната организация на движението е до приключване на ремонтните работи до 17:00 часа на 5 май 2022г. Община Добрич призовава за повишено внимание и спазване на временната сигнализация

От Община град Добрич припомнят, че от понеделник, 9 май, започват ремонтни дейности и по ул. „Бойчо Огнянов“ (в участъка от ул. „Христо Ботев“ до ул. Каменица) и апелират към водачите да не паркират на уличното платно.

c