Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 27 април - Емоционален и шарен ден за част от зодиите

Овен
Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате – така (може би) ще бъде по- лесно.

Телец

През този ден ще си дадете сметка, че сте пуснали Вашия любим човек прекалено близко до себе си и сега се явява неотменна част от Вас. Без него се чувствате непълноценна, ненужна, и страничен член на обществото. Нима наистина смятате, че такова положение на нещата е нормално?

Близнаци

Днес се постарайте да превъзмогнете емоционалните трудности в семейството или любовта. Когато друго не помага, спасението е, да се заемете с интелектуална дейност. Опитайте се, да си организирате кратки пътешествия не само за днес, но точно днес. Вероятността , да се окажат успешни, е много голяма.

Рак

Днес звездите ви препоръчват да иавлечете удоволствие от всяка минута, прекарана заедно. Да, през почивните дни те ще са доста много, но даже и което е много, има свойството да свършва. Затова сега пазете своето щастие, като не му позволявайте, да мине покрай Вас незабелязано.

Лъв

Ако съществува човек, който обикновено е достатъчно уверен в това , какво иска, и кога и как трябва да го направи, това сте Вие. Само че в настоящия момент просто се разкъсвате между това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не съвсем добре, което означава, да останете на крак до тогава, до когато изобщо е възможно, и да забравите за всичко, освен за сегашната вечер. Окончателното решение, разбира се, остава на Вашата съвест, но при наличието на нужния двуног компаньон, интересен филм и примамлива огромна купа с пуканки, нама да изпитате особени колебания.

Дева

През този ден ще бъдете отговорни за своя любим човек, както никога до сега. Ще отговаряте за него примерно както майка за дете. Разбира се, Вашата половинка няма да е толкова беззащитна, но в сърцето Ви по този въпрос ще има съвсем друго мнение.

Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.

Скорпион

Не може да се каже, че Ви очаква един успешен и спокоен ден. Неочаквано ще разберете, че неотдавнашните Ви съюзници се канят повече да не Ви подкрепят, и даже нямат желание да изпълнят собствените си обещания. В скоро време ще се появят нови помощници, но за сега ще се наложи да се оправяте с трудностите самостоятелно. Негатовното отношение на ръководството към Вашите планове и идеи, също Ви кара да се вълнувате. Ще Ви зарадват съобщения от далече, а е възможно и непланувано пътуване, което ще се окаже много приятно. Не губете увереност в себе си – именно благодарение на нея , ще можете да се справите с неблагоприятните тенденции.

Стрелец

Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За щастие, след дългия период на неяснота, днес ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате всъщност и върху какво трябва да съсредоточите своето внимание. Трябва да започнете да действате. След временното затишие би било непростимо да не се възползвате от благоприятния момент. Трябва да направите избор и отговора вече Ви е известен. Затова вземете окончателно решение до завършване на деня.

Козирог

Може да разчитате на подкрепата на своите близки, която до голяма степен ще облекчи този и без това не лек ден. Ще възникнат не малко проблеми, но всички те може да бъдат решени само в случай, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено положение. Ако скривате това, никой дори няма и да се досети, че имате нужда от помощ. Въобще през този ден може и трябва да говорите с близките за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете не само добри думи, но и полезни съвети, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите преживявания с добре настроени слушатели.

Водолей

Не е зле, по-малко да разказвате за своите проблеми на странични хора, за да не се налага след това да се разкайвате за своята бъбривост. Дайте си сметка, че каквато и неприятност да се случи, винаги има хора, които са знаели точно какво ще стане. Обсъдете всичко в семеен кръг, и решението ще дойде неочаквано бързо.

Риби

Престанете да държите в неведние обекта на своята привързаност за чувствата, които изпитвате към него. Ако вече сте успели да му отворите очите за това , че не Ви е безразличен, кажете му го още веднъж: за Вас може и да не е удобно, но на него не му е безразлично. Няма да Ви е толкова трудно.

c