Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Обявиха конкурс за управител на „Столове” ЕООД в Добрич

Конкурс за избор на управител на „Столове” ЕООД в Добрич обяви Общината. Избор на нов ръководител на дружеството се налага тъй като договорът на настоящия управител Стоян Стоянов е сключен на 4 юли 2018 г. за срок от четири години.

Сред минималните изисквания към кандидатите са да със завършено висше образование и най-малко 5 години професионален опит. Специфично изискване е висшето им образование да е в професионално направление „Хранителни технологии“, „Икономика“ или „Право“.

Конкурсът за избор на управител на търговското дружество ще се проведе на три етапа. Първият е проверка на съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания. Във втория етап кандидатите ще представят бизнес-програма на търговското дружество за целия срок на договора за управление, изготвена в съответствие с бизнес-задачата и стратегията за развитие на „Столове” ЕООД. Те ще имат право да посещават обекта, за чието управление кандидатстват, в продължение на три работни дни по осем часа дневно. Третия етап е интервю.

Документите за участие в конкурса се приемат в Община град Добрич, Център за услуги и информация, в срок до 9 май.

c