Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 21 април - Ден на приятелството и изненадите

Овен
Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордеeте от факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Телец

В момента всички наоколо са толкова заети, че е възможно да гадаете какво е останало за Вас. Ако не пожалите времето, в което може да се огледате наоколо си, ще идите няколко свободни крайща. Които можете да вържете на възел. Днес е идеален ден за приключване на задачи, проекти и даже на незавършени разговори. Неотдавнашни предсказания на член от Вашето семейство, ще се сбъднат напълно. Макар и да не сте във възторг от това, трябва да признаете , че този човек е бил прав.

Близнаци

Днес за себе си ще откриете някаква истина, която отдавна се счита очевидна и разбираеме за всички. . Вашият любим човек ще се радва на това откритие заедно с Вас, а даже и повече от Вас. Постарайте се да запомните онова, което ще разберете през този ден, защото в бъдеще ще Ви потрябва.

Рак

Мислели ли сте си, да украсите своето жилище? Понякога това е отличен начин да изразите промените, коити стават у Вас. Помислете по-задълбочено за това, но за сега нищо не предприемайте. Днешният ден е изключително подходящ за спокойни размисли и правене на планове, но не е много добър за активни действия. Играта на въображението може да се окаже един от най-завладяващите пунктове на нещата, и едва ли ще искате да се лишите от това удоволствие.

Лъв

Явява се възможност да реализирате отдавнашни свои планове, отнасящи се до професионална дейност. Само че ще Ви трябват съюзници, и то – доста влиятелни! Постарайте се да поднесете своите идеи в най-добра светлина, като не трябва да жалите време за подготовката на доклади, проспекти и презентации. Ще възникват недоразумения и разногласия в семейството и съвсем няма да може да се каже, че сте в добри отношения със своите близки. Ситуацията ще изисква отстъпчивост, а не настойчивост.

Дева

Урокът, който днес трябва да усвоите, се заключава в разбиране на това, че настойчивостта наистина се отплаща. Затова когато днес се събудите, направете калорична закуска и се облечете така, че дрехите да не затрудняват движенията Ви. Днес трябва да се чувствате комфортно и да бъдете готови да преминете към активни действия, щом се окаже удобен момент. Вашите постоянни усилия ще бъдат с такъв ефект, какъвто и не бихте могли да си представите. Затова ако има място, на което бихте искали да бъдете, или човек, с който искате да се запознаете, продължавайте да действате, и направете това възможно.

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия любим човек заедно всичкия Ви оставащ живот, и даже малко повече. Дори и той да няма толкова твърдо убеждение и вяра в утрешния ден, ще се наложи да си създаде правдоподобна илюзия.

Скорпион

Сега или никога! Днес е нужно да съберете всичката си воля и кураж и да кажете на Вашия любим човек онова, което мислите за него. Или направете онова, което (казано под секрет) е трябвало да направите твърде отдавна, но все някак не сте се решавали. Решете се, най-на края! Звездите Ви желаят успех!

Стрелец

Вашият любим човек днес няма да има желание да Ви пуска дори и за минъта да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкова, че плавно да премине в среднощна седянка, а след това и в обща закуска. Какво пък – постарайте се да извлечете от ситуацията максималното полезно и приятно.

Козирог

Днес ще Ви бъде доста сложно да разберете Вашия любим човек,неговите методи, желания, намерения , както и смисъла на думите, които ще слушате от него. Но ако все пак успявате да се справите с това, значи че в крайна сметка сте преминали изпит за пригодност за негова втора половинка.

Водолей

Някой в последно време е предизвикал у Вас много позитивни емоции, като Ви е дал да разберете, че чувствата Ви са взаимни. И какво да правите от тук нататък? Като начало свалете от лицето си маската на шок, и се усмихнете. Може също да помислите, и къде да отидете заедно да вечеряте. Трябва да съберете сили, за да имате възможност да правите и за в бъдеще същото добро впечатление.

Риби

През този ден ще имате възможност да проявите най-добрте си качества в професионалната си дейност. Нарастващата Ви интуиция ще Ви донесе успех във финансовата дейност. Това е време, изключително подходящо за сключване на споразумения в бизнеса. Ще се радвате на добра координация между мисловната дейност и постъпките. Настроението Ви е добро, а самочувствието Ви – прекрасно. В романтичните и семейни отношения трябва да отделяте повече внимание на своите близки. Проявите на внимание и доброта ще направят отношенията Ви особено щастливи и ще можете да постигнете хармония в любовта.

c