Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Изграждат нова отоплителна инсталация в сградата на Община Крушари

Обществена поръчка, която предвижда основен ремонт и монтаж на отоплителна инсталация в сградата на Община Крушари на ул. „Девети септември“ №3-а, обяви местната администрация. Начинът на възлагане е чрез събиране на оферти. Прогнозната й стойност е 129 139 лева с включен ДДС.

В рамките на обществената поръчка се предвижда цялостна подмяна на сградната отоплителна инсталация в сградата, включваща тръбната разводка на стоманени тръби и чугунени радиатори. Изпълнението ще включва демонтаж на съществуваща и неправилно функционираща тръбна разводка, демонтаж на стари отоплителни тела, изграждане на нова тръбна система с нови отоплителни тела с по-голяма енергийна ефективност и подвързване на съществуваща котелна инсталация.  Основните отоплителни щрангове е предвидено да вървят в неизползваеми помещения и посредством няколко вертикални клонове се захранват отоплителните тела от източната и западната страна на сградата.

Обхватът на дейността на изпълнителя се състои в модернизиране на материалната база на Общинската администрация в с. Крушари чрез изграждане на нова отоплителна инсталация във всички помещения, използвани от служителите на общината, коридори, санитарни възли и архиви.

Крайният срок за подаване на офертите е 28 април.

c