Сряда, 17 април 2024

17.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 15 април - Ден на привличане и финансови успехи

Овен

Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и толкова, че като магнит ще привличате различен род непознати хора. Възможно е между тях да се окаже и този, който толкова отдавна търсите в безликата тълпа и до този момент все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

Телец

Няма нищо по-хубаво от компанията на сродна душа, а Вие отлично го знаете . И благодарение на това, че небесата днес са настроени благодушно, а това настроение се предава и на Вас, ще се появи огромно желание да пообщувате с хора, с които си приличате. От общуването с тях бихте искали да получите усещане за приятелство. Има възможност да срещнете днес човек, който няма да Ви остане само приятел, та затова се облечете по-представително.

Близнаци

Съвместните финансови и разни други парични въпроси , свързани с Вашия любим човек, може да се окажат сложна тема за обсъждане. Това означава, че трябва да заемете твърда позиция, ако се отнася за някой роднина или приятел, които имат навик да взимат пари на заем и да не го връщат навреме. Може и да изпитвате чувство за вина, тъй като не сте им помогнали, но така ще съумеете да избегнете множество проблеми, които биха възникнали, ако се бихте съгласили.

Рак

За да успеете да завоювате сърцето на Вашия любим човек днес, трябва да се чувствате уверени в себе си не на сто, а на двеста процента. Най- малкото съмнение в собствените Ви сили, и Вашата мечта ще се разсее като дим в неопределеното бъдеще. Не и давайте такава възможност.

Лъв

За Вас този ден ще бъде не чак толкова увлекателен и не чак толкова интересен, колкото би Ви се искало. Ще се наложи самостоятелно да генерирате нови идеи и да си поставите цели, за да не започнете да скучаете. В отношенията с близките бъдете по-деликатни, тъй като днес сте склонни да се държите не само натрапчиво, но и деспотично. Във връзка с това са вероятни конфликти с представители на Вашия знак, а също и с Овни и Стрелци. Денят е благоприятен и за онези представители на собствения Ви знак, ако са решили най-сетне да поканят на среща привлекателна особа, и да и разкажат за своите романтични чувства. Очакват ги много приятни мигове.

Дева

За този ден най-важното е, да правите всичко с лекота и да говорите , без да се напрягате. Това се отнася и за любовните работи. Всичко, което носи удоволстве, показва, че е правилно. Ако ли нещата стоят „напротив”, следва да се замислите за целесъобразността на това действие. Може би, без него може някак си да минете?…

Везни

Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.

Скорпион

Отношенията Ви с близките се стабилизират. Днес много по-лесно от всеки друг пут ще успеете да постигнете споразумения и договорености със „сложни” хора, които по начало са капризни и непредсказуеми. Неочаквано може да откриете, че можете не само да преодолеете собствените си вътрешни противоречия, но и на другите да помогнете за постигане на душевно равновесие. Може да установите, че притежавате таланти, за които до момента не сте си давали сметка, и да имате желание да ги издемонстрирате на всички подред. На сбирките и празниците ще сте центра на внимание. Проблем в романтичните отношения може да стане ревността и стремежът на любимия за изключителен контрол над Вас.

Стрелец

Днес много интересен човек няма да сваля поглед от Вас. Възможно е да е решил да Ви избере за дълги отношения – любовни, делови или Бог знае какви. Помислете си дали наистина това е човекът, с който бихте искали да сключите съюз?… Не позволявайте самоувереното му и дръзко поведение да Ви заслепи до толкова, за да не можете да разберете истинската му същност. Но в същото време не бива и да мислите, че крие кой-знае какви недостатъци. Постарайте се да опознаете този човек повече, и вземете решение, когато имате повече информация.

Козирог

Поръчките и разнообразните покупки нееднократно ще бъдат днес за Вас изкушение. Възползвайте се от своя критичен поглед, за да не обръщате внимание на обявите за разпродажби и пообиколете, без да жалите краката си. Отложете незабавно удоволствията и в крайна сметка това ще Ви спести много време. Безпокойството Ви за пари ще се разсее веднага щом осъзнаете, че не можете да направите нищо в дадения момент. Приемете ситуацията такава, каквато е, и се избавете от неприятности за доста дълго време.

Водолей

Ако целите Ви са значими, а задачите мащабни – действайте! Настъпил е благоприятен момент за грандиозен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат онзи момент, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необичайните методи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко удивление, тъй като в работата си постигате това, което другите не биха могли да постигнат. Денят е подходящ и за нови запознанства . На представителите на противоположния пол ще направите много силно впечатление.

Риби

Хората, които Ви познават и обичат, никак няма да се учудят, че понякога изпускате по някоя непремерена дума. Така че ако през следващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от обикновено, на никой от близките Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, ако се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава прямота и откровеност? Тогава, след като направите такова изказване, в качеството на извинение, предложете на своя събеседник, да го придужите, докато се качи в таксито.

c