Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Млад мъж от Добрич се нуждае от 252 500 долара, за да проходи след над 3 години в количка

Ново предложение за лечение в клиника в Тайланд, след което има шанс да проходи, има Емо Ангелов от Добрич, съобщи той в социалната мрежа. Той е готов да се подложи на операцията, но сумата – в размер на 252 500 лева, е непосилна за него. Младият мъж се обръща с апел към всички, които могат да му помогнат да набере средствата.

Емо припомня, че преди три години и половина претърпя тежка катастрофа в Добрич. Следствие на нея остана на инвалидна количка. От тогава провежда ежедневна рехабилитация, но много голяма промяна няма,  тъй като травмата на шията притиска гръбначния мозък. Той благодари на рехабилитаторите, които са се старали много да му помогнат и все още продължават да работят с него. Споделя, че единствено съжалява, че е изгубил повече от година при човек, който му гарантирал да го възстанови за 3, 5, 6 месеца, но повече от година положението му е същото.

От клиниката в Тайланд предлагат да поставят на младия мъж импланти на гръбнака, които пускат импулси по гръбначния мозък и движат крайниците. Добричлията обяснява, че все още се води като експериментално решение, но има много хора, които са проходили.

Емо споделя, че ще е благодарен на всеки, който може да му помогне чрез дарение. В момента в дарителската му сметка има 18 000 лв, които са останали от предишни кампании. Добричлията благодари на всички хора, които отделят от средствата си и му помагат във възстановяването.

На Емо Ангелов можете да помогнете чрез:

Дарителска сметка в Общинска Банка, клон Добрич:

IBAN: BG15SOMB91301068377002

BIC: SOMBBGSF

Титуляр: Емо Николаев Ангелов

Можете да дарите 1лв чрез DMS на номер 17 777 с текс EMO

PayPal: emo.angelov1919@abv.bg

https://dmsbg.com/20422/da-pozhmognem-na-emo/.
c