Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

ЧОУ „М. Монтесори“ от Добрич участва в обмен на практики по „Иновации в действие“

Областният управител на област Разград д-р Деян Димитров и заместникът му Драгомир Златев бяха официални гости на церемонията за обмен на практики по Национална програма на МОН „Иновации в действие“.

Срещата се организира в рамките на модул „Мобилност за популяризиране и мултиплициране на добри иновации между училищата“ и в него вземат участие ЧОУ „Мария Монтесори“ от Добрич и СУ „Антон Попов“ от Петрич.

Събитието бе водено от  Диана Първанова – директор на ОУ „Васил Левски“, както бяха поканени още:  Хабибе Расим – зам.кмет на община Разград и Ангел Петков – Началник на Регионалното управление на образованието.

„ОУ „Васил Левски“ се стреми винаги да бъде както образователно, така и иновативно училище и не напразно е в елитната класация на областните училища. Методите за квалифициране на училищния състав и на учениците са впечатляващи и с дълбок замисъл. Пожелавам на целия екип безкраен стремеж към висотите и неспиращ ентусиазъм за по-големи образователни проекти“, каза д-р Димитров в речта си пред училищната аудитория.

c