Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Първи награди за годината за талантите на „NNS Crew” от Добрич

Успешно стартира новата състезателна година за Спортен клуб „NNS Crew” от Добрич с ръководител Миглена Георгиева. Младите таланти на клуба участваха в „Premium Dance Challenge”, което се проведе във Фестивалния конгресен център във Варна.

Журито бе в лицето на български и американски съдии, сподели за Про Нюз Добрич Георгиева. Участие взеха много стилове в танцовото изкуство в два поредни дни. Добричките изпълнители се представиха в стил хип-хоп.

„NNS Crew” спечели пет отличия - 1 място за солото на Тереза Иванова,1 място за формацията на осемте танцьорки до 13-годишна възраст, 2 място за солото на Кристиян Янков, 2 място за формацията на танцьорите над 16 години и 2 място за мега формация, в която се представиха всички танцьори от „NNS Crew”,  записани в състезанието.

На клуба предстоят още участия през следващите месеци. През юни „NNS Crew” ще мери сили в състезание в Русе, след това ще се включи в Летен лагер в Златни пясъци. През този и следващия месец танцьорите ще участват в няколко благотворителни концерти.

c