Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 7 април - Препъни-камък в отношенията за няколко зодии, други променят живота си

Овен
Kaк ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак. И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Телец

Днес доверието ще стане препъни-камъкв отношенията Ви с любимия човек. Имено поради неговото отсъствие между Вас може да възникнат много горещи спорове, които могат да повлекат след себе си повече от неприятни последствия. Постарайте се да вярвате и дайте възможност да повярват и във Вас.

Близнаци

Предстоят Ви наведнъж няколко интересни и многообещаващи предложения, а здравият разум и опит навярно ще подскажат, кое от тях трябва да изберете. Важното е, да не вярвате на обещанията на малко познати хора и нови партньори. Помнете, че днес само Вие имате истинска представа за своите възможности, а останалите са склонни да ги надценяват. Ще Ви зарадват новини, отнасящи се за приятели и далечни роднини. В живота Ви всичко е напълно стабилно, но се чувствате поблазнени от мисълта , да се намесите в чужда работа. Въздържайте се от подобни постъпки, защото за никого няма да са от полза.

Рак

За Вас този ден ще бъде много успешен, и то – във финансово отношение. Възможно е повишаване на заплатата, или поява на допълнителен източник на доходи, а не са изключени и изгодни сделки. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате конкуренти и бързо ще намирате изход от сложни ситуации. Ще Ви радва общуването с близките: отношенията остават все така хармонични, а може и да стигнете до пълно взаимно разбиране. Новите запознанства, за съжаление, няма да оправдаят очакванията, тъй като ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв

Очаквайте неочакваното и бъдете готови то да Ви се яви в много мъглива форма. Проектът, който Ви изглежда скучен, изведнъж ще се окаже интересен и многопластов и отново ще Ви стимулира, да се захванете за работа. Или пък колегата неочаквано ще прояви точно онзи талант, който не е достигал на Вашия тандем за напълно успешна работа. Даже личният Ви живот може изведнъж да тръгне „заобиколно” покрай Вашия сегашен път. Денят обещава да бъде интересен.

Дева

Звездите Ви съветват днес да отделите време и да отидете на фризьор, за да се опитате в края на крайщата да въведете в ред своята прическа. Може да опитате и по-радикален приьом за смяна на имиджа – включете своята фантазия на пълен ход.

Везни

На представителите на този знак на Зодиака днес звездите препоръчват, да не излизат в прекалено леко облекло. A когато сте в помещение, препоръката е, да се обличате по-семпло, за да не давате поводи за ревност от страна на половинката. Имайте предвид, че днес ще е особено раним и склонен към преувеличения. Най- хубаво е, колкото се може повече време да прекарате заедно .

Скорпион

Усещате, че днес жизнените Ви сили са на изчерпване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че трябва да намерите време да си починете и да се „реформирате” вътрешно. Прекрасната Ви интуиция ще Ви доведе до правилни решения в професионалната сфера. За препоръчване са самостоятелни занимания , свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите поне малко време, в което да сте сами.

Стрелец

Предчувствате скорошни промени в живота и започвате да се готвите за тях. Не трябва да се надявате, че по някакъв начин ще успеете да съчетаете новото с обичайното. Нещо ще се наложи да пожертвате, а днес ще трабва да решите какво точно. Правейки планове, не бъдете излишно оптимистични и обмислете и евентуалните лоши варианти за развитие на нещата. По начало оптимизмът , помагащ Ви да се задържите „над водата” дори и в най-сложните ситуации, днес ще работи против Вас , и ще Ви пречи както да се съсредоточите, така и да пристъпите към решаване на проблемите. Трябва да си дадете сметка, че всичко не е така хубаво, както би Ви се искало. След това ще можете да определите, какво следва да предприемете.

Козирог

Доста трудно ще Ви бъде днес да поддържате нивото на общуване, прието в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, отколкото сте, защото това ще има обратен ефект.

Водолей

Изглежда звездите на небето са се подредили така че ще се окажете в центъра на събитията. Днес просто всички ще Ви обичат, и никой нищо няма да поиска в замяна. Само че недейте да капризничите прекалено много , желаейки да използвате ситуацията изцяло…

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша…

c