Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Пробиотикът Laktera Allergy Free е решение за деца и възрастни с алергии

21 век е векът на алергиите. Индустриализацията, консерванти, оцветители, набухватели в храните, дрехите от синтетични материи, масовото навлизане на медицинската химия в бита, храненето и козметиката, решиха много от проблемите на човечеството, но създадоха и нови. Замърсеният въздух и алергичните реакции на човешкия организъм са едни от тях.

Алергията е свръхчувствителност към безвредно по принцип вещество или протеин. Реално всяко вещество може да се превърне в алерген за даден човек.

Обърнете внимание на Laktera Allergy Free.

Това е първият пробиотик в Европа, при който оригиналният воден щам на Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus са развити в среда на козе мляко.

Козето мляко е най-близко до майчината кърма и затова продуктът е много подходящ за малки деца и възрастни болни хора.

Една от най-често срещаните хранителни алергии, за които дори често не подозираме, е алергията към краве мляко. Затова Laktera Allergy Free е много подходящо за хора с алергии и особено за тези, които са алергични към краве мляко.

Поддържа гастроинтестиналния баланс и имунитета. Подходящ за деца и възрастни с непоносимост към краве млечен протеин.

 Продуктът има призната здравна претенция съгласно Регламент 432/2012 на ЕС: Подобрява смилането на лактозата.

Подходящ за детето и цялото семейство, по време на бременност и кърмене.

Български пробиотици  – първите в света, изолирани от наша изворна вода

Уникален метод за изолиране на нови пробиотични микроорганизми от природата е създаден в българската компания „Дафлорн“, ориентирана в производството на пробиотици. За първи път в света през 2011г. българските специалисти изолират пробиотична асоциация от млечнокисели микроорганизми от изворна вода от дивата природа на България – извор в Стара планина. Съсобственици са проф. д-р Никола Александров, генерал майор о.р., бивш ръководител на Военно-медицинска академия – лекар и учен с международно признание и опит в областта на пробиотиците и родената в Добрич д-р Даниела Петрова, и управител на “Дафлорн” ООД. “Дафлорн“ е единствената компания в Източна Европа, която има действащи американски и европейски патенти в областта на пробиотиците. Тя произвежда  последна, най-модерна генерация пробиотици.  

c