Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 5 април - Няколко зодии сбъдват желанията си днес

Овен
Днес Овните не само може, но и трябва да следват своите желания. Интуицията ще подсказва на представителите на знака с какво трябва да се заемат, за да прекарат времето си увлекателно, интересно и полезно. Всъщност ще има разнообразни развлечения вкъщи, а смяната на обстановката ще окаже вдъхновяващо въздействие на представителите на знака. Не са изключени малки разногласия и разправии с близки хора. Не е желателно да решавате сериозни битови въпроси, защото има вероятност точно те да се окажат препъни-камък.

Телец

Не изисквайте от Вашия любим човек невъзможното, а и възможното също не искайте: днес той ще бъде глух към Вашите изисквания и молби. Отгоре на всичко ще му се струва, че и без това достатъчно добре знае, какво трябва да прави. Ще се наложи да го възприемете през този ден такъв, какъвто е….

Близнаци

Денят няма да е особено успешен за Близнаците, тъй като слабостите и грешките на представителите на знака, ще се набиват на очи. Няма да е лесно да убедите хората, че сте способни на много неща, защото пропуските Ви помнят всички, а постиженията по някаква причина остават без внимание. В обкръжението си вероятно ще намерите човек, който е имал пръст в разпространената за Вас клеверническа информация. Денят е благоприятен за нови запознанства, като ще съумеете бързо да придобиете вярна представа за хората, с които имате работа. Романтични увлечения са малко вероятни.

Рак

Изключително трудно ще бъде за Вашия любим човек да предприеме някаква решителна крачка към Вас или настрани от Вас. И в този и в онзи случай след това ще Ви очаква съвършено друг живот, или поне съвсем различен от този, с който отдавна сте свикнали.

Лъв

Днес, в случй на проблеми във Ващия личен живот, звездите Ви препоръчват, да се обърнете за съвет към някого, който не познава лично Вашия любим човек и за пръв път чува за Вашата не лека жизнена ситуация. Това би позвололо съветите му да бъдат непреднамерени и безпристрастни, а също – оригинални и възможни за реализация.

Дева

Днес на Вашия любим човек ще бъде трудно да се концентрира върху този или онзи процес, тъй като непрекъснато ще го отвличат радостни, или напротив – безрадостни мисли за Вас. Постарайте се да направите всичко възможно, за да се изпарите от неговите желания макар и за един ден.

Везни

Никакви сили днес няма да са в състояние днес да Ви измъкнат от къщи. А и да успее някой щастливец, след това само ще съжалява. Затова ако толкова искате днес да се срещнете със своя любим човек, най-добре ще бъде, да го поканите в къщи. В края на крайщата нима наистина не е все едно, къде ще пиете кафе и ще си говорите?…

Скорпион

Днес ще разберет, че всичко това, за което сте хабили винаги много сили и нерви, всъщност може да се свърши бързо, лесно и приятно, и даже с удоволствие. А това значи, че личния живот не е вече толкова слобен, а е шега, на която пт всякакъв аспект може да се радвате искрено, силно и от сърце.Стрелец

Някой, който добре познавате и обичате, може да се обиди за това , което се каните да кажете. Може и да си помислите, че това е съвсем безобидно нещо, но думите Ви може да се окажат доста по-сериозни, отколкото си мислите. По тази причина не е зле, да си държите езика. Постарайте се да не ранявате чувствата на приятелите, па макар и не нарочно. Разбира се, те ще Ви простят, но защо да рискувате? Просто си помислете, как бихте се чувствали на мястото на събеседника си.

Козирог

Отлично умеете да установявате правила, а още повече – да ги следвате. Това е още в по-голяма сила, когато става дума за правила, които са вече изпитани в практиката и са признато ефективни. Например такива като: „Честността е най-добрата тактика”…. Само че от време на време е по-добре да позамълчите за някои неща, и Вие самите отлично знаете това. Сега е точно Вашия момент. Звездите Ви съветват да не говорите за своите срещи и запознанства – това е единствената подходяща тактика.

Водолей

Днес трябва сериозно да се замислите за това, че Вашия любим човек отдавна скучае без Вас. Може и да се намирате постоянно редом до него, но дали му отделяте достатъчно количество внимание , топлота и съпричастност? Ако отговорът Вие „не”, имате уникалния шанс да го промените.

Риби

Днес настроението на Вашия любим човек ще бъде доста ехидно и едновременно с това – игриво. Затова на желанието Ви да поговорите сериозно и откровено, той ще се подхилва, като с това безкрайно ще Ви дразни. Ако се отнесете към това му действие с ирония, може даже и удоволствие да изпитате…

c